Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Направо си ми умря акъла преди секунди, като попитах жената колко пъти е чела тия книги -гардероб пълен с книги на английски не с дрехи, но трудно e да се нарече библиотека ,заради снимките с спомени в кутии събрани.
 И като ми каза по четири или по три пъти и се облещих.
 Cheers to everyone who i met from this bar forum you are all delightful i hope we will all meet again soon X  
 Коментар
- 

Cheers, my delightful friend!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение..........
 Cheers to everyone who i met from this bar forum you are all delightful i hope we will all meet again soon X Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек. Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
- 

Поздрава беше от жената, но ако се кефи на бара- да стане член.
 Поздрав с една от трите най първи песни Мейдън и кавър

Наздраве братлета и систър 

Е това е оригинала който не мога да намеря в тубата, дърт като копелето което кара трактора и само така в рока рола му мина шибаното лято   Последно редактирано от тихич; 02-02-14, 00:18. Последно редактирано от тихич; 02-02-14, 00:18.
 Коментар
- 

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

М-хм, от време на време.

Ти - как мислиш, Тръмп ще спечели ли турнира в Германия?proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

Наборе мъча си тиквата и не се сещам, кои разпаднати банди формираха temple of the dog макар и само за един албум?Албума е брилянтенПървоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеНаздраве на всички. 
 Като е станало въпрос по-рано, задължително трябва да споменем, че "единствено правилиният" Криско и КрисКо(рнел). 
 Наздраве на всички!  
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 80 потребители онлайн. 0 потребители и 80 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар