Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Честито на многото именници...да са Здрави и весели и да имат винаги ищах да посрещат гости на празника си.....както казва мойта сватя Иванка,. то Иванов ден направо си е национален празник.
Наздраве!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз пък искам да видя как Кольо го разяснява на жена му.
Наздраве!Ооо, закъснели сте. Отдавна съм и го казвал това. Не е моя измислица, един вид майтапчийски лаф. Ма пък сте ми едни чувствителни, не можете да разберете кога ви бъзика човек, и само се палите.Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеАко той не се осмели ще го разпечатам и ще и го покажем
. Наздраве!
Щом сте обидчиви няма да ви бъзикам повече.
А ако искате мога да ви казвам само чистата истина, ама не го искате
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Опа, тя Дани ме изпреварила... И е познала точния отговор де.
Забравих бе-как няма да честитя на имениците... Та честито им, и всичко по-по-най.
П.П. В моята къща отдавна няма точилка. Откакто жената я използва да разбърка една кофа с латекс. Щото и без това за друго не я ползваше...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ей сбиркаджиите колко човека ще бъдем че да приготвя хубава скумрия и два три паламуда....с малко хайвер....
Наздраве!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
1. ДедоКокоПървоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеЕй сбиркаджиите колко човека ще бъдем...
2. Ива и Гриша с децата
3. Аз и Мия
4. Доби
5. Сонче
6. Виличка
7. Жоро
Айде дописвайте се, а може да се очакват и изненади.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Айде народе .... масата е сложена
Не ги разбирам баш тез алкохоли ... дано има за всеки
Айде наздраве
благодаря за пожеланията .... живи и здрави да сте!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар