Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Последно редактирано от коко келеша; 31-12-13, 21:13.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Имат разбира се! И двете са от женски пол!Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеВиве, тази девойка, много ми прилича на Кобилкина? Нещо общо имат ли?
Наздраве!
Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Дидо и утре е ден братле и Нова година ,като се завърти колелото и спиране няма, чак до другата.Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеназдраве Тихич! Ама аз не бързам да минава тази година, че има още неща да свърша.
Eeeeeeх Наборе, отива си една велика меринджейска година в историята на бара........... C'est le vie
Наздраве!
Коментар
-
Убу кака както кажеш но бутилката ша свърши , само торта ша остане да почерпа Евгени ако доди ....Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАйде стига сме се лигавили на пелинче, вече на уиски - наздраве!наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Жената спешно се нуждае от тъмнокос непознат!
Не се бъзикам, такава е шотландската традиция за берекет и здраве през новата година.
Трябва да влезе в дома с чиния пълна с хляб и сирене, за което ще бъде възнаграден и почерпан.
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
.
Коментар