Добро утро и от мен! Дано да е топъл и усмихнат този последен работен ден за тази година( дано и да е последен де, че нещо се разработиха силно хората в последните дни)! Не ми е тежко след снощните гости. Изобщо. Правя си второ кафе:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
По прогноза времето за работа ще свърши на 01.01.2014 сутринта.....!
Почивката, след това...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Тотално се накъдрихме и Таргата най много -тоя пич е голяма живинка
Сега ми е малко дерт за Малкия Румба и по малката му сестра с приятеля си как ще се приберат, но те са млади мале- направо са деца ,но те си тръгнаха трезвени или малко уморени
....................................
Наздраве братлета!
Чух се с Малкия Румба, посъбудих го де, прибрали са се по живо по здраво.
Много са ни хубави децата, пу, да са живи и здрави, добре, че не ги правим с ръце...
Аз съм още на кафе, ма не ми пречи да рекна едно Наздраве!!!
@ Виве, конюктивита се лекува локално с капки... ;-)
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Ей, много мъка има на тоя свят... Да те ореве човек!
Щяхме да тръгваме утре сутринта,ма дядото не издържа и преди малко ни се обади.Напира да тръгваме още довечера,та всъщност яденето и пиенето стават пет на бройНаздраве!
п.п. Ачо, абе Вие като не сте при дедото не ядете ли, не пиете ли?
Ядем и пием,ма там се отпускам яко,и като има кой да те глези(не че Дида не)Ни с печки се занимавам ни с дърва ни с деца,все едно сме на сбиркаНаздраве!
Коментар