Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Той последнио епизоТ на филма, беше миналата седмица бреПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз досега гледах последния епизод на "Четвърта власт". По принцип изобщо не съм по филмите, ама този нещо ми е влязъл под кожата.
Това, ако ме броите за "хората" де...
Наздраве.
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Преди години кога беха живи бабите бяха голяма атракция като ги съберехме заедно. От двата края на България , говорещи на диалект и да не могат да се разберат.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТо тъй говореше и един приятел ма като го закарах в с.Българи,и после ме питаше....."тази баба какво говореше"?
Наздраве!
Вили само питах бре,ей така лаф да става
.....Знаеш ли какво е " пачавра " ? .....наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Колкото и да работим в тази държавица,хора няма да станем!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеРаботете и ще станете хора. Кат нас.
Наздраве!
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Кърпа,тука още се казва месалььььь,с меко ЛПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПреди години кога беха живи бабите бяха голяма атракция като ги съберехме заедно. От двата края на България , говорещи на диалект и да не могат да се разберат.
.....Знаеш ли какво е " пачавра " ? .....наздраве 
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Аз по тубата, не по телевизията. Жената гледа някакви нейни лиготии по това време, и не мога да го гледам наживо.Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТой последнио епизоТ на филма, беше миналата седмица бре
Наздраве
БАси, чак ме е срам да го пиша-аз да гледам филм, и да се оплаквам, че не мога да го гледам наживо. Като някоя стипендиантка(за незнаещите-пенсионерка
), която се жалва, че не могла да гледа Ферхундето вчера щот' се наложило да сменя памперса на дядото...
Последно наздраве за днес.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Сапункаджия!И ти ли,Бруте!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз по тубата, не по телевизията. Жената гледа някакви нейни лиготии по това време, и не мога да го гледам наживо.
БАси, чак ме е срам да го пиша-аз да гледам филм, и да се оплаквам, че не мога да го гледам наживо. Като някоя стипендиантка(за незнаещите-пенсионерка
), която се жалва, че не могла да гледа Ферхундето вчера щот' се наложило да сменя памперса на дядото...
Последно наздраве за днес.
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Това е национално название на един вид жениПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЗнаеш ли какво е " пачавра "
...
Майтап де.
Ма за националното съм прав-навсякъде в България се знае значението на думата-парцал който служи за бърсане на мръсотии.
А в моето съзнание месал е с противоположно значение-кърпата с която се покрива топлия хляб.
А знаете ли какво е "пищиман"?
Джокер-пак е вид плат...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 13 потребители онлайн. 0 потребители и 13 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар