Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Вкъщи патент е меката връзка на прахосмукачката, знаеш ли колко боли, а!? За това - долу прахосмукачките - Да живей метлата...А, па нейната дръжка как болииии... добре си си ти с ютиятаПървоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеАма не са те боцкали с ютии нали хаха или за по сигурно с дъската за гладене...
Наздраве!
п.п. Дано това не го прочете Стойкова, щото ми отиде мусаката за век напред...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Дано не чете че акъл ще и дойде от нашите мъчения споделениПървоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеВкъщи патент е меката връзка на прахосмукачката, знаеш ли колко боли, а!? За това - долу прахосмукачките - Да живей метлата...А, па нейната дръжка как болииии... добре си си ти с ютията
Наздраве!
п.п. Дано това не го прочете Стойкова, щото ми отиде мусаката за век напред...
Ти кво ревеш за меката връзка баси майка ми ме закаляваше с твърдата алуминиева връзка и още я пазя тая детесмилачка
Малко бой си ял и много ревеш
Наздраве Грешовен!
Коментар
-
Винаги с кефПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЧекай да питам:
Тихич докога ще е черен?
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
плюс мен и булята или 10тимаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеГришо, това за брат'чеда ко го уредиш-цена нямаш.
Ама ще имаш де. Там тъщата...
Значи с гриша и Ива(нали ще дойде) ставаме 8. Още толкова.
Гадеф и гадевица почти със сигурност ще дойдат...
Коментар
-
Наздраве на Божката и на всички които сънуват
Бленувам това
Събличай се! Полека се събличай,
греха да видя и да го усетя,
в копнежа му да изгоря докрая...
На този свят горчив и толкоз мрачен
по-сладко чудо от това не зная:
жена, която се съблича в здрача...
истина си е и то сладка
Наздраве с винце!
Последно редактирано от тихич; 19-11-13, 01:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение, щото Колето и Гришата ме чакаха без значение колко не трезви и Румбата набора дойде ,аз се изкефих тотално от тия пичове, просто тия са великата тройка

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеОооооо тройкаджиите,хахахахах...........
!
Наздраве!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеНаздраве братлета ще се чукнем за наздраве в всяко кътче на родната Родина
Наздраве!Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКазах ви аз, че по това време (докато чаках да се появят фаровете на Тишо /моля да не се бърка със стойка 69 при геиовете) ми налетяха едни екстремисти... с любов, ама никои не помни
Имам сестра, имам...
k:Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеАма не са те боцкали с ютии нали хаха или за по сигурно с дъската за гладене
Събуждаш се и се чудиш изгладен ли си или си мачкан, всъщност на кой свят си?
Наздравче!Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеВкъщи патент е меката връзка на прахосмукачката, знаеш ли колко боли, а!? За това - долу прахосмукачките - Да живей метлата...А, па нейната дръжка как болииии... добре си си ти с ютията:...Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеТи кво ревеш за меката връзка баси майка ми ме закаляваше с твърдата алуминиева връзка и още я пазя тая детесмилачка
Малко бой си ял и много ревеш
Наздраве Грешовен!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеплюс мен и булята или 10тимаПриятели, сега си давам сметка, че не знам нищо за реалния ви живот! Объркан съм!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеБленувам това
Събличай се! Полека се събличай,
греха да видя и да го усетя,
в копнежа му да изгоря докрая...
На този свят горчив и толкоз мрачен
по-сладко чудо от това не зная:
жена, която се съблича в здрача...
истина си е и то сладка
]
Добро утро!
Коментар
-
Добро утро! Хубав и успешен ден на всички! Много хубаво сте го замислили за 07.12. Дано да ни се отвори парашутът и ние да дойдем, но много ни е запълнена програмата. Ще стискам палци и довечера ще говоря с Косьо. На кафе още!
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
[QUOTE=jenia7812;2343002]Добро утро! Хубав и успешен ден на всички! Много хубаво сте го замислили за 07.12. Дано да ни се отвори парашутът и ние да дойдем, но много ни е запълнена програмата. Ще стискам палци и довечера ще говоря с Косьо. На кафе още
UOTE]
Добро утро на кафе. Зарежи програмите. И моята е запълнена до март поне. Уговаряй лъва и тръгвайте.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар