От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Наздраве на всички!
					Наздраве на всички!
 Наздраве!
Наздраве!

само за пиене ....наздраве
 само за пиене ....наздраве 

... Как ги ядете тези неща не знам. Аз ако ми се наложи да ям постно първо прочитам три пъти "Отче наш", че знам от дядо си, че постните манджи са много вредни,(а някои даже и отровни
... Как ги ядете тези неща не знам. Аз ако ми се наложи да ям постно първо прочитам три пъти "Отче наш", че знам от дядо си, че постните манджи са много вредни,(а някои даже и отровни ), и си чопвам няколко пъти с едното рогче на вилицата, колкото от кумова срама-да не обидя готвача.
), и си чопвам няколко пъти с едното рогче на вилицата, колкото от кумова срама-да не обидя готвача. ... Как ги ядете тези неща не знам. Аз ако ми се наложи да ям постно първо прочитам три пъти "Отче наш", че знам от дядо си, че постните манджи са много вредни,(а някои даже и отровни
... Как ги ядете тези неща не знам. Аз ако ми се наложи да ям постно първо прочитам три пъти "Отче наш", че знам от дядо си, че постните манджи са много вредни,(а някои даже и отровни ), и си чопвам няколко пъти с едното рогче на вилицата, колкото от кумова срама-да не обидя готвача.
), и си чопвам няколко пъти с едното рогче на вилицата, колкото от кумова срама-да не обидя готвача. Без меснато не сядам!
Без меснато не сядам!

Тук са 117 потребители онлайн. 0 потребители и 117 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар