Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Бре Тишо, ти покрай туй земеделие, хептен си изпуснал края.Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеДобър вечер!
Румба, наборе, много имам да те гълча
.
Не знам как ги навлажняваш тия мадами, ама тоя мокър Балчишки вятър цяло лято ме гони от полето на жътвите, е днес беше връхта с тая мъгла.
Между това ,какво е мериджей?
Наздраве!
На глявай и са образовай:
Ха наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Нафарфорий, на Евгени в магазина, откакто застанах влизаха само мадами от 18 до 35 години, изпънати като на "бегач" спиците, даже две бяха май на Жоро дижея колежки! И като влезнат, и ..................... от завода се обадиха да питат, какво ги прави тези врати, че те откакто пуснали завода - толкова не били продавали! А Крум, смени два стенда, защото се износиха от работа! А бе такова сефте имам, не е за разправяне - преди една година, на една девойка и направих сефтето, и целия град и се изреди!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТо си личи колко клиентья е привлякъл, съдейки поп боб чорбата
НаздравИ
НАздраве!
Тихич, "меринджей" = мениджър, и идва от тук:
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Да ти кажа чеСно, мнОО ме съмнява, пан РегулациЙ да яде таквоз ми ти нЯщо.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЧе кво и е на боб-чорбата, ве? У Крум може и толкова да няма...
Наздраве!
НаздрвИ
ПП
И си збръсни дилафите
RAV 4
F650GS
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар