Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Ъхъ като некой началник еПървоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеАма му ходи,а? Наздраве Митре , наздраве и на батю ти Наздраве Митре , наздраве и на батю ти На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

А аз цял ден си мисля, че далдисваш с акваланга и чакам, да видя рапанчета .И лиги не останаха даже с празни обещания.Как се казва наздраве на такъв трътлю?Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеА добър вечер и наздраве!Днес цял ден се търкалям по легла и дивани,ту в хола ту в спалнята.Егати леженето дет му праснах   
 Коментар
- 

Наздраве, пияндурници!
 другарят Stank тонесе една тарга раци, още се боря със щипките и попийвам биричка...
 Мъкаааа, мъкааа
 С такова темпо вземам петилетката не за четри, а за три...
  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието! Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
 Коментар
- 

Едва тази вечер успях да намеря малко време и да ви кажа едно бързо наздраве.
 Още съм в Нови Пазар, след малко мисля да загубя обхват. Утре вечер като се прибера вкъщи ще ви проверя колко книги сте изчели.

А таргата не го чакайте, той видя доста зор в едно дере, и нали е на достолепна възраст-трябват му няколко дни за възстановяване 

Наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

След десет бири снощи,днес хич не ми беше до дълдисване!Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнениеА аз цял ден си мисля, че далдисваш с акваланга и чакам, да видя рапанчета .И лиги не останаха даже с празни обещания.Как се казва наздраве на такъв трътлю?  Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650 Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Ти много често взе да губиш оФхват!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеслед малко мисля да загубя обхват.

Наздраве на всички. Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650 Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

След 16 бири ,най големия кошмар беше скапания ароматизатор и тръцкането, и на обед ги метнахме с Гришата отново. Но така или иначе има по лоши неща в живота. Неразрешими........ и затова пак на бираПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеСлед десет бири снощи,днес хич не ми беше до дълдисване! Наздраве! Наздраве!  
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 76 потребители онлайн. 0 потребители и 76 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар