Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Следващата неделя ви каня всички, които се организирате. Мислех тая, но има семеен празник. Племенника прави три месеца и ще се събираме със сестра ми, зет ми и роднини горе.
    Рикий нема смисАл да носите. За мръвьете, както се разберем и според лични предпочитания.
    Наздраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве!
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

'аси. Мислех, че като се мръква по-късно ще започне да ми стига времето. Хем съм каталясала, хем никаква не я свърших. Добре, че утре не съм на работа. Дано ми е по- спорен деня. Чак сега успях да седна. Наздраве с водка и салатка!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

И аз каталясах днес, че се хвърлих на хамалогия, а утре трябва в 7.00 да метна щерката на хафтобуса за Крушунските водопади. Сандвичите са готови, детето е в кревата. Още един ракий?

Саше, ти хубаво ни каниш, ама ние може и да дойдем накрая...

Наздраве!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Женя, многото труд означава едно-че още не си станала човек.
            Така, че дерзай, имаме да ги стигаме.

Наздраве.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

А бре Кольо, искаш ли един много добър навигатор за Нова Черна?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Дан забрайш да му туриш и един течен сандвич
                Наздраве
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Ей наи-сетне свободен компютър , до сега ви чета от телефона ама от него не мога да ви кажа - Наздраве
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Докато пия и мезя да ви покажа от предната седмица. Напътствия.

Карахме така:

Но скоро се наложи да се облечем, че заваля:

На тази зодия дъжда не и пречи

Така бързо е карал, че чак ми се е размазал

В това време Румбата и Златина играеха на Батман:

Тук Румен и даде старт. Добре, че бях скрила ключовете. Можеше да се наложи да се прибираме с АТВ-то.

Аз само им начертах от къде да минават, а имах кал на невероятни места. В смисъл почти нямаше места където нямах кал.

Лошото е че лентата ми свърши за официалната част, но след цялата лудница с Румен откарахме до 4.00ч. сутринта. Наздраве!

Коментар

Саше, мерси много за чесъна, пристигнал в добро здраве и вече поместен на подходящо място да се множи и избуява. Имам да черпя.

Жени, супер сте си изкарали!

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        А бре Кольо, искаш ли един много добър навигатор за Нова Черна?
                        За себе си ли казваш?

Аз по принцип си имам навигатор, който от състезание на състезание става все по-добър. На Варна 10 се изкефих яко като го гледах как се справя с навигацията и работата с лебедка, въжета и пътечки.
                        Е, има и още доста да учи де, то и аз, и всеки друг.

Ама няма да е лошо да имам един в резерв, че може да е на работа, да е болен(пу, пу), или да е възпрепятстван по някакъв друг начин.

Айде наздраве, вече с биричка.

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                          В смисъл почти нямаше места където нямах кал.
                          Ъъъ, много ли ще е нахално, ако поискаме снимки на тези места

Наздраве Женя. Кажи и на Косьо.
                          Надявам се да не ме бие много...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Наздраве Женя. Кажи и на Косьо.
                            Надявам се да не ме бие много...
                            Не беше удобно пред децата да ги снимаме, но предполагам между малкото и безименното пръстче на левият крак не съм имала кал. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Саше, мерси много за чесъна, пристигнал в добро здраве и вече поместен на подходящо място да се множи и избуява. Имам да черпя.

Жени, супер сте си изкарали!

Наздраве
                              Дай боже да се фане и да не си промени вкуса И с тия чести смени на аватара не мога да те позная Наздраве
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                .....
                                Коле, пак си просиш снимка на нещо, дето не е това, за което си мислиш...

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                                .... И с тия чести смени на аватара не мога да те позная...
                                Оня ден трябваше по спешност да махам оня с гегата заради Тигаро, а фотошопа ми е бавен и докато направя тоя... Ама ей го, дано се задържи поне седмица.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X