Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Дребен пресен сафрид, трицона (Софиянци и викат цаца) , препържени и Хайнекен. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВече на бира. С шпеков салам.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Заспахте ли бе?
Или пак има мач?
Наздраве с биричка. Два дни на Лазарово не можах да си пийвам биричка, че на всяка зона ни караха да духаме в дрегера, та сега си наваксвам.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ееех, Румба(ямболския), чак сега видях, че си ме трил.
Както и да е, то и форума стана такъв явно. Чудя се кой ли е от тях, та наложи толерастията(по Стефан) като норма и тук.
А си бяхме съвсем нормален форум.
За мъже...
Наздраве, ама не е така...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДребен пресен сафрид, трицона (Софиянци и викат цаца) , препържени и Хайнекен. Наздраве.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗаспахте ли бе?
Или пак има мач?
Наздраве с биричка. Два дни на Лазарово не можах да си пийвам биричка, че на всяка зона ни караха да духаме в дрегера, та сега си наваксвам.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Дребен ме кефи повече, щото не се занимавам с кости. Кво е това шопско попче? Да не ги храните с дракони? Щото те са по-вкусни.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДребен ме кефи повече, щото не се занимавам с кости. Кво е това шопско попче? Да не ги храните с дракони? Щото те са по-вкусни.
Наздраве!
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТоя каже, чче съм спамер, оня ме накаже, оди после доказвай, че... нали!
А наздраве, докът мога да пиша...HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеЯ си пий пиенето спокойно и ... не се връзвай!
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар