Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Тцъ! Друго му измислих. Чукнах си яйцата, няма връщане назад!Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеИзпържи го с чубрица и го мятай.Наздраве!
Коментар
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Туй белото, вече на прах ли го фъргаш бре? Баси, колко съм изостанал, аз още го фъргам течно!Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТцъ! Друго му измислих. Чукнах си яйцата, няма връщане назад!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Следвай новите технологии! Няма цапане, няма мазане... направо бетон...Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеТуй белото, вече на прах ли го фъргаш бре? Баси, колко съм изостанал, аз още го фъргам течно!
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Аз са чудя, що едното от извънбрачните, стои като паметник на незнайния войн!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеДа, стига само да го ръсиш с вода и става бетон.
Наздраве!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Само да е хладка...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеДа, стига само да го ръсиш с вода и става бетон.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
М, да... Не питай чие дело е унуй пред НДК-то, че точно си панира пржолете...Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеАз са чудя, що едното от извънбрачните, стои като паметник на незнайния войн!
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Гришааааа, чу ли? Ей го де е Благоевград.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеХапнах мусака с люти чушки , и сега си допивам ........Наздраве
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Аз пък съм наказан. Омлет със салам. Няма да пия пък.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 18 потребители онлайн. 0 потребители и 18 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар