Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Днес митрето стана на 38.
Честито браточка, пожелавам да ти се сбъднат най-смелите мечти. Жив и здрав, и извинявай, че не ти се обадих да ти честитя днес, просто когато се сетя-или съм много завет, или съм с мазни ръце. После забравям, и така.
Наздраве, и да почерпиш.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Що не щеш да возиш кучето, притесняваш се, че му се е оправила резбата лиПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеК'о?
Наздраве!
"Човек на изкуството", като го врътнеш обратно става "изкуствен човек"... шашки нЕк'ви, а бе я наздраве
п.п. Дай лочещо човечЕ.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ч Р Д на Митрето и наздравеПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДнес митрето стана на 38.
Честито браточка, пожелавам да ти се сбъднат най-смелите мечти. Жив и здрав, и извинявай, че не ти се обадих да ти честитя днес, просто когато се сетя-или съм много завет, или съм с мазни ръце. После забравям, и така.
Наздраве, и да почерпиш.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Е, щом е последно пък съм и прекалителен, не ти го щем тоя щангист!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеПрекаляваш, ама айде - последно:......
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ааааа таа вечер и Seek and destroy да пуснеш па нема ти се вържем .Цель ден днес ме боли тиквата.Ама ми беше арно снощиПървоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение...И тая вечер ще се нарисувам
...
Митре да си ЖИВ И ЗДРАВ!
Наздраве
RAV 4
F650GS
Коментар
-
За митре поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=1MtL6wJ91Lw
За дедо поп:
http://www.youtube.com/watch?v=nFyqNmFAMU0

Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар