Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТова първото за какво ти е?........
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеАз минах на сладолед ..........с ракиика наздраве . По добре да не пускам климатика , а да се охлаждам вътрешно.
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЗа да свети, за кво друго?
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеИ ракийката ако е охладена,супер!Наздравяе!
Правилно!Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Връщам се от спасителна акция и си сипвам един Хайнекен. Пък ако ще да се прочуя. На Вулкана Витарата остана малко без таван. Не можах да го извадя с механичната, щото Витарата запече в ръба на дерето и ми сработи защитата. Намеси се и Венци (баровеца) с електрическата. И пак не иска. Дойде още една Витара да го дига нагоре. Излезе. Баси панаира. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Кольооо, къде си бре?
Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеНе искам никакви извинения от рода на ............ Отиваме и и толкоз.Време е Кольо да почерпи подобаващо ......няма страшно нищо няма да му стане на здравето.
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеВеднъж пих кафе у тях и нищо не му стана
Ааааа, не може тъй- да не ти направим наздравен БАН.
Наздраве на другите.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДнес я ядох голямата жега по Санданско и ми трябваше нещо доста охлаждащо , което е и вкусно ....наздраве
Наздраве!
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеКольооо, къде си бре?
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКолето ми е сърдит на мен, щото му казах да посъветва децата си да изберат терминала.
Наздраве!
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМи да де, аз за същата тема говоря.
Наздраве!
Наздраве все още с ракийка!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
А Наздраве!
Да сме живи и здрави и по весело бре....
Колето ако е скочил на Гоблена може и да е у Баня та.....той гобленчо е чувствителен, и мен ме е баня л за нема нищо....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 42 потребители онлайн. 0 потребители и 42 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар