Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

    Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Аз имам късмета напоследък, да обядвам в едно кръчме в съседната къща на тази, в която работя.
    Готвят вкусно
    Именно де! Тамошният готвач овкусява по неговия си вкус, който явно съвпада с твоя. Вкуса на овкусителя на фирмата произвеждаща тези крилца явно съвпада с моя, че и на много други хора, щото продавача каза, че крилцата се харчели много.
    Та така-ако подправките не са добри и в хармония една с друга-фирмата ще фалира, щото нали... А и на мен не ми пука от химията, стига да не придава гаден вкус. Щяла да ми навреди, и да пукна по-рано. Голям праз...

    Наздраве ти.
    Има ли желание-има и начин!

    Коментар


    • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

      Аре да рекна едно НаздраЕ и да си легам
      RAV 4
      F650GS

      Коментар


      • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

        Коле, истинския проблем е когато се има база за сравнение. Поне при мен е така.
        Пиле на грил, каквото съм ял в Италия в пикливия градец където живеех, тук не съм вкусвал. Калабриец ги печеше и се познавахме.
        Овкусено много леко и с мярка и с точно каквото трябва без изгъзици.
        От вече повече от четири години съм си тук и не съм ял пилешко, което да не ми е гадно от гадните химии, било то овкусено или не.
        Най-вкусните манджи по дифолт са онези с най-малко продукти и подправки.
        Само основните и без противоречия (абсурди).
        Затова се втрещявам като чуя примерно за риба и черен пипер или чубрица.
        Просто някои неща са абсурдни тук. Както пица с разни сосове.

        Ама наздраве, де!
        То е ясно, че няма как всички да сме с еднакви вкусове.
        Your conscience is all you can take to your grave.

        Коментар


        • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

          Именно-въпрос на вкус е. И на мен някои храни ми харесват с много малки, даже понякога без никакви подправки, други храни си ги харесвам с точно определени подправки, за трети имам голям толеранс към овкусяването. Та вкуса е като гъза-всеки си има собствен, и си го харесва, независимо от мнението на другите. Зе друга група пък направо недоумявам как може да се слага такава подправка... Например по талянско много обичат да слагат босилек по манджите(дали беше баш босилек, или друго цвете не се сещам, ама е все тая), у нас това го слагат в ковчезите, та изобщо не мога да го възприема като подправка за манджа. На мен ми навява асоциация за разлагащ се труп. Въпрос на възпитание. И други примери мога да дам, как заради възпитаване на вкуса от детски години може да се мръщиш и да не доближаваш до масата на която има манджи с чубрица. А тук чубрицата си я тачим много, та така...

          То остава да се скараме за разни чубрици и пипери... Знам, че няма де, просто си пишем.

          Наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

          Коментар


          • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

            Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Харесва ти да си го представяш ли?


            Наздраве, кърмачки.
            Ба! Багерска им ралта!
            Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

            Коментар


            • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

              Остава и да се караме.
              Просто, българите сме много разкрепостени и същевременно много закостеняли откъм тълкуване на вкусове, рецепти и подправки.
              Страннен е феномена.
              Отивам аз в една пицерия, с гордия надпис "Планета Италия".
              Носят ми менюто. Чета.
              Сосове: чеснов, такъв, онакъв, с гъби, с орехи....
              Това при положение, че в Италия на пица сосове НЕ СЕ слагат.
              Дотук добре...
              Чета " Пица Куатро Формаджи". Ъхъм... Я да видим... Съдържание: Сирене,домати, лук, салам...
              Това, при положение че Куатро формаджи означава четири сирена!!!
              Разположени в четири сектора на кръга на пицата, без НИЩО друго.

              Еми, мерси от такива изобретения!
              Това за мен е като да отидеш в ресторант "Унгария", или "Будапеща", да си поръчаш гулаш и да ти донесат боб с наденица.


              Тааа, верно. Въпрос си е на вкус, ама поне да не ми втълпяват техните изкривени идеи за вкус.


              Айде наздраве!


              Вероятно и евентуално, все някой ме разбира какво искам да кажа.
              А утре вечер съм си запланувал пенне ригате с домати, моцарела и босилек.


              ПП: Коле, баща ми не ще да подуши босилек, точно поради тези асоциации.
              Е, аз не исках да видя пипалце от октопод в ризотото, ама сега човек тЕпам за такова.
              Your conscience is all you can take to your grave.

              Коментар


              • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                Прав си. И аз навремето си взимах цяло печено пиле и си го изяждах без нищо друго. Сега, каквито и подправки да му сложиш, е не се яде. Чакай, ето и аз се отплеснах.
                Наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

                Коментар


                • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                  Наздраве, Божко!
                  Наздраве на всички!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

                  Коментар


                  • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                    И аз, мешаната скара я ям смалко подправки, най-много пържени картофи да има покрай нея!
                    Наздраве бре кулинари и създаващи работа на кулинарите!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

                    Коментар


                    • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                      Айде ставайте, стига сте се се излежавали.
                      Време е за бачкане.
                      Няма смисъл да казвам за кафето, вие си знаете...
                      Има ли желание-има и начин!

                      Коментар


                      • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                        Ей, като ми изкарате ангелите рано сутрин и.... ми останат само дяволи.. И така цял ден.

                        Добро утро.
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

                        Коментар


                        • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                          Тука съм бре!Нали съм Ангел!

                          А добро утро!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

                          Коментар


                          • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                            Добро утро Ангели и Дяволи
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

                            Коментар


                            • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                              Добро утро! Хубав, успешен и усмихнат работен ден на всички!
                              Женя Вълчанова 0888272565

                              Коментар


                              • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                                КРОСС каза дека най-юбавата водка напрайхме, време е за флирт с обедна бирка по случая.
                                Наздраве.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X