Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Е, ти па как неможа да разбереш текста на тази толкова хубава и дълбокосмислена песен!Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
УжасТ!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
А и от мен, Наздраве...тая вечер много уморени и каталясали но заледено шише с кайсиева и салата оправиха нещата....вече на ашуре с какаов крем орехи и силен ликьор от махалеб ....мале ква комбинация....а ви...Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Наздраве, Саше! Помни ли на тая писта, преди две години, какво си говорихме за Бътън? Тръгва от дъното, наказваха го, дъжд валя, ама... прегази и лимонади и све що е сайдер...Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЛеле, баси!!!
Абе Гена, кат те срАби г@зо, оти дразниш и невинните уши?
Наздраве, ва!
Не съм , Румба. Бях се наканих да ходя на Козлодуй, ама сутринта се изля един дъжд, та стигнах само до Монтата, а после седнах до една ракийка и.... така до преди час... Обаче ги слушам от там...Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеГена ... днес ходи ли по Казанлъшко бре?
Наздраве .... с Гролш-че!
Наздраве!Последно редактирано от edoors; 08-06-13, 22:10.
Коментар
-
Така е. Ще лежи на стара слава. Дано Луис пребори лигавия още на старта.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеС тоя болид няма да стане, Гена. Стискай палци за екс съотборника му. Белким той успее да спре келеша.
Наздраве!
Наздраве, Баро!
Надраве!
Коментар
-
На БулсаткоНя. Пак не си у верната тиливизия... А наздраве, че ми се оди нещо на Джулай...Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКъде дават формулата бре?
Наздраве!
Коментар
-
То ако ще одиш на Жулай требе да тръгнеш още на 29-ти рано сабаф, че да мое за обед да си тукаПървоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНа БулсаткоНя. Пак не си у верната тиливизия... А наздраве, че ми се оди нещо на Джулай...
Наздраве с водка и сушеницаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Натам се ходи през юни, връщането е най-рано юли, а ако се отбиеш на Шумен, при Организаторо- средата на август..Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа Джулай през Юни ли, бре!
Ба!
А, наздраве!
Що бре, Дедо Попе? Да не ми печеш агъна, дет ти го пратих преди две години?Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТо ако ще одиш на Жулай требе да тръгнеш още на 29-ти рано сабаф, че да мое за обед да си тука
Наздраве с водка и сушеница
Наздраве!
Коментар
-
Ни мога да ходя по такива събития бе. После се чувствам като съучастник.... Едно чувство на вина ми тежи...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТи ако ходиш на Жулая, гледай на 29-ти Юни си тука па ше разбереш що
(по-горе го има описано, ползвай индуктивното мислене )
НаздраЙ
Наздраве
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар