Баси. Как се оправяш с толкова задачи? Жена-мечта.
и не само в агрономството и автомонтьорството....
И аз ще съдя Домадета ама утре....пък коловете ще ги мислим...бре откакто остарявам все по трудно се намира кой да забива колчета...на доматите де...
А на вода все още...
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Конфликт назрява тука нещо. Няма да се ядосваш. И аз (преди да сменя лекарствата) яко се нервирах що листата по дърветата не са сини. Мина ми. Сега ходя с кофа и четка. Които не ме кефят си ги боядисвам. Ще се оправиш. Споко. Ай наздраве.
Вече се оправих
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ачоооо немой така да говориш бре Поне паднете с гордо вдигната глава Па аз имам да черпя, неска изкарах 5 на изпита
Наздраве
ПП
А и Левски ще е шампион ... и за това ще те почерпя
Аз пък успях да се отърва от второто дете и сега съм само с едно. Напръсках овошките, наторих райграса и след малко почивка мисля да си насадя домадетите.
Наздраве!
Нашите вече цвят имат па ти тепърва ще ги сеешНаздраве!
И аз повтарям с кафето, че днес голяма чистка съм започнала. 2 дни всичко ще ми е с вкус и мирис на белина(от гадният доместос). Наздраве на започналите!
Аз пък сложих да свари един боб. Май и тоя ще е от серията "Уникални, щото в едно чекмедже открих 40 бурканчета с билки и сложих почти от всички. Някои ги бях чувал, де... И понеже си познавам лютия пипер, добавих и от него. Ще видя дали децата ще оцелеят...
Наздраве!
Коментар