Вечер трудно стигам да ви викна Наздра..ви, ама поне за кафето съм тук.....закъснявам че дорде обриша Форума и дошло време за пиене(на вода разбира се) алкохоЛисти колко да сме алкохолици....ми не много за сега
Лельо, с тея ягодки и тази сметана, цел ден ходя като тримачтов платноход, димек на палатка!
Я пък покарах мАторЯ и до доста,че и по гаден път хванах днес!Паднах поражения по мен нямасамо счупена ръчка на съединителя и изкривено скоростно лостче,няма да ви казвам как се прибрах!А наздраве!
Я пък покарах мАторЯ и до доста,че и по гаден път хванах днес!Паднах поражения по мен нямасамо счупена ръчка на съединителя и изкривено скоростно лостче,няма да ви казвам как се прибрах!А наздраве!
Де оди ма хаймана??
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Лельо, с тея ягодки и тази сметана, цел ден ходя като тримачтов платноход, димек на палатка!
Наздраве де!
И вии ако ривете...че нема с кой да апнете сметанката с ягодките и да свиете накрая платната ....ко да каЙ леля ви...кат наистина няма...чича или е върху тракторя....или оди негде дето май некой му стега платната....ма ша са чуй де...
Но пък поне ягодки има ....ама ша ги ям без сметана че и без друго съм дигнала килата...
Жени наздраве ти...аз засега съм на кайве...все още.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Из Странджа по карах,но накрая се набих в един стар обрасъл с трева път и пълен с коловози .И те там се катурнахИначе обикалям и снимам Странджа!Вече лоста за съединителя е поръчан и в понеделник е при мен!Наздраве!
Коментар