Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Женя, аз си мислех че у Варна сте с асфалт, а то излезе, че сте били с подобрен почвен път Тука се е начумерило и гърми. Аз се моля да завали щото КоНпотера обеща да почерпи ако завали
Наздраве с една биричка
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Женя, аз си мислех че у Варна сте с асфалт, а то излезе, че сте били с подобрен почвен път Тука се е начумерило и гърми. Аз се моля да завали щото КоНпотера обеща да почерпи ако завали
Наздраве с една биричка
От толкова време не беше валяло, че върху Хасвалта се беше натрупал почвен път. При вас няма да завали. Дори времето не може да причини такова зло на Кольо. Наздраве!
Виж, това може да съм го казал. Не, че съм, но е вероятно. За разлика от другото дето отчето се мъчи да лъже...
Още малко и ще каже, че и лимонада съм пил...
Бих дала дваесе лева за туй. Ама най-вероятно е метафора.
Наздраве!
Багер, ако бях професионален убиец и като всички професионални убийци, щях да убивам хора за пари, но само защото ти си ми приятелка, щях да те убия ей така, за нищо! На примоция един вид...
Наздраве!
Виж, това може да съм го казал. Не, че съм, но е вероятно. За разлика от другото дето отчето се мъчи да лъже...
Още малко и ще каже, че и лимонада съм пил...
Ама лимонаТа пи нали Колкото и да се мъчиш да отричаш е така. Аде утре идвай с мен да почерпя по кафе, бира и салам.
Наздраве с биричка
Багер, ако бях професионален убиец и като всички професионални убийци, щях да убивам хора за пари, но само защото ти си ми приятелка, щях да те убия ей така, за нищо! На примоция един вид...
Наздраве!
Коментар