Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Ако ще го караш за евридейка, не ти препоръчвам TLC, колкото и да го обичам.
    Ще чакам, да се похвалиш.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Много е спартанско за целите ни, а те са - да е "ванподобен всъдеход", т.е. 'жип-партектник от семеен тип.
      Ама, нещо почваме да сме съвсем оф-топик на темата, пък аз още не съм на вълна за наздравици.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Много е спартанско за целите ни, а те са - да е "ванподобен всъдеход", т.е. 'жип-партектник от семеен тип.
        Ама, нещо почваме да сме съвсем оф-топик на темата, пък аз още не съм на вълна за наздравици.
        Е, тогава Наздраве !
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Като гледам какво става не ми е до пиене. Но...
          Наздраве!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev;2185а...528
            Ники, знаеш моето добиче к'во е... върши работата и на то-йотата и на то-шиба-та.. ;-)
            Наздраве, народе, ние с комшиите обсъждахме резултатите и решихме, че шуменското е по-добро от загорката..
            Наздраве
            П.С. на добра скара и замразените кифтеьа стават....
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Гадев, аз малко не съм съгласен за загорката и шуменското, обаче за скарата и кифтетата съм на абсолютното мнение
              Наздраве
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Не гледам ТВ....но ви изчетох и ме вбесихте отново....туй мъжето трябва като раждат жените ви да ви вържат със канап даже със сезал за крака на жената и за ваще таша.и и тогава да ви видя какви песни ще ми пеете...дали жените могат или не могат да...... карат....
                а бре майчини синковци стига с тия мъжки простотии....тя и жената е измислила готвенето ама и вие стоите пред скарата...КВО ви става бре толкова ли нямате самочувствие или избивате комплекси БАхти...гадно е да знаете много даже...не заслужавате да ви возят като се наквасите като свине....тази вечер ме ядосахте сериьозно...бах му.
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Лельо, не им се връзвай на тес ...простаци.
                  Наздраве и лека от мене
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Eииии лелю не разбираш от майтап!А добро утро!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Лельооо, де всички жени да бяха като теб...
                      Ела да се повозиш при моята жена, та да видим после какво ще приказваш.
                      Спора сме го водили много пъти, и всеки си стои твърдо на мнението.
                      НО! Срещу фактите не може да се спори. А те са, че мъжете определено се справят много по-лесно с карането на кола. Поне в по-големия процент. Не, че няма и мъже на които трябва да им се вземат книжките де...

На хубаво кафенце. Ама много хубаво
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        НО! Срещу фактите не може да се спори. А те са, че мъжете определено се справят много по-лесно с карането на кола. Поне в по-големия процент. Не, че няма и мъже на които трябва да им се вземат книжките де...

Колееее ..... ей на, събуди ме!
                        Добро утро на всички!
                        Аз кат не съм шофьор ( тук се изчервих ) .... ша си мълча .... за канапа и сезала - одобрявам
                        Хубав ден на всички!
                        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Не виждам защо трябва да се чувстваш виновна, или гузна, или каквото е друго заради това, че не си шофьор. Нито е задължително, нито е някакъв показател за престиж или нещо друго.
                          Аз например не мога да рисувам. Всъщност мога-къщичка с ограда и дърво.
                          И кво-да се червя ли?..
                          Та и ти-няма за какво да се косиш. Всеки си има своите добри черти, разни хора...

Изпих и кафето.
                          Дали да не си налея една биричка
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добрутро!
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

мога-къщичка с ограда и дърво...n:
                              То туй на автопортрет си заприлича...
                              Добро утро!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първо Добро утро...а добре ни нови избори със ДПС и БСП начело
                                Коле, колкото мъже не могат да карат толкова и жени не го могат....мисля че процентнно сме на едно ниво......
                                Но повечето жени не карат заради мъжете си...защото им винаги им правят забележки и им вменяват чувство за неспособност със нетактичните си приказки..и в най малката дупка за влязат веднага гласят майка им...а ако те влязаът в голяма тогава не те са виновни а пътя и тоз който го подържа....псуват...
                                Съгласна съм с едно че мъжът е измислил двигателят той е технически по грамотен и по силен в подръжката на автомобила, а има и повече години откакто мъжете са зад волана в сравнение с жените...но в карането трябва и ЛЮБОВ да ти идва от вътре както в секса....казвала съм го....за мен който МЪЖ е добър шьофьор е добър любовник...не съм го пробвала обаче сас всички добри шофьори които познавам Е няма и нужда де...
                                Същото е и с готвенето....
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X