Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Ае.., след 11 часовия работен ден.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДнеска очистих малко от джунглата пред вилата, за да освободя едни малки брястчета. Искам да видя, дали ще тръгнат във височина, щото оригинално брадясват страшно много, и си остават на ниво храсталак.
Трябват ми високи, за да правят сенчица за МПС-тата и Вайдудул.
Пак наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСаше, ако изпия 5 бири след обед не ме търси да свърша никаква работа.
А пък колко нещо свърших по франко...
Това значи, че не съм помирисвал пиене.
Сега смятам да се самонаградя за подвига.
Пак наздраве, и пак на всички.Последно редактирано от aldr; 11-05-13, 21:34.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеА аз докато си пиивах бирка направих дръжка на едно брадве , наточиш друго , направих закачулка за тесла на големия син , почистих и измих служебния пикап и те така ............наздраве
НаздравеHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Наздраве !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКакви такива хора сте не знам!Цял ден бачкат,пък аз размишлявам.....
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеВисоки дървета или гора, помагат да "свалят" облаците по-ниско, благодарение на разликата в атм. набУегане...
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеама агнето свърши
Другия път няма да се поддам на увещанията за черпене, и да се направя, че имам проблеми, та да ви пусна напред...
Ако Петьо иска-да му върна 50-те хиляди...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ае, мислители.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАчо, аз докато мислих смених крушката на левия фар (най-сетне) и посглобих колата, остана задния диф да сглобя и е готова.
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАе, мислители.....
В този ред на мисли(баси купешкия израз...):
ТИ НА КОГО ВИКАШ УМЕН БЕ???
Наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ей ... ще ме нЕма 5 -10 бири време ... и Вие ще се скарате за мене!
Багер .... недей да плачкаш.
Не Гената ... ще му го ..... изпия всичкото пиинье дето си го къта ....
Ами и х.й душа има ... дето се вика.
Одих да видя какво е свършило едно другарче. От 3-4 месеца дяла ... навес- барбекю.
СтанАло е . Има кенеф на 3 метра от масата, а тя е с размери метър на четири .. масивно дръво. Пейките наоколо и ... те. Има си пещ за ... там каквото требе и ... ладилник има ... та даже и мивка ...
Ареса ми!
Поляхме го .... да не падне!
Само с 8-9 бири ... загубих им бройката накрая ....
Мезето беше леко лабаво ... некакво френско сирене с дъх на стари чорапи, добре че се бях подготвил с половин кило микс ядки. Накрая стопанката се смили и ... донесе тавата с кифтеата .....
Та .... Наздраве!!
Само с биричка.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКакви такива хора сте не знам!Цял ден бачкат,пък аз размишлявам на ракия след малко и на бира!
НаздравеНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар