Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Иве, честито да сте живи, здрави, да се обичате и уважавате поне още 100 години. После само да се познавате. Тарга, явно утре ще се видим. И на мен ми е мъка. Наздраве на всички!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
      Иве, честито да сте живи, здрави, да се обичате и уважавате поне още 100 години. После само да се познавате. Тарга, явно утре ще се видим. И на мен ми е мъка. Наздраве на всички!
      Въобще не съм си помислял, че ще ми се размине. Лека нощ на всички.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Лека нощ и от мен,наздраве!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Отварям си биричка. Дали ще върви с шоколад? Наздраве!

Коментар

Ми честито на "младоженците"! Как оцеляхте 10 години, бре?!
            Аре наздраве!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Последно наздраве от мен и лека на всички!

Коментар

Да са живи и здрави Ивето и Гришата и децата. Честит Ви юбилей...!
                Ае.....
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Аз разбира се, както винаги, малко съм... забравил
                  Но бързо си припомням! С меката връзка на прахосмукачката - много боли....

Наздраве
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Таргов, един калник от ягнето да пратиш насан.
                    Че и аз имам дял в третото място... Ако не бях правил ремонт на лебедката-щях да съм пред вас.

Гришо, това за прахосмукачката го изтрий, че да не вземе да прочете моята. Тя уж не чете тук, ама знае ли човек...
                    Че и на мен ми се случва да забравям разни дати. Пък жените всичко помнят, женска им работа.
                    Иначе-честито. Първите години след брака се празнуват нормално-и двамата го имат за радостен повод.
                    После единият започва да мисли за повода като за не толкова радостен, после му е все едно, и накрая псува. Наум, че вече навсякъде има прахосмукачки

На хубаво кафенце, от хубавата ми машинка.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      За ставането не знам. Друг да каже. Ама Петър е получил оплакване срещу някакво агне, по случай третото място. Днеска каза че го е застрелял със базуката, ама в крака и го е натикал в някаква фурна да се мъчи. Утре сабахлем щял да го даде на кучетата, а ние да ходим да го полеем за Бог да прости при капитан Немо. И това от преди обяд. Не издържам. Отива при арменския поп. Баси. Ми аз не съм такъв бре. Наздраве де.
                      Комшу, Що рИвеш бре...то капт.Немо тии на един у++ разтояние и на четири крака моЖ са прибра....ама ем тряяя черпиш ем не каниш....а уж комшии тъй..тъй...ша видим тая раБта.

Иве честити да сте с Гриша....и децата и кучовците всички и преди и още след поне три пъти по 10 че и отгоре...ако издържите след критическата мено и андро-паузи....

Ха ДобрЮтро от морето вече ми мирише и на море и на кафе.....приказно...
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

А добро утро,на не станалите да стават и да почват да мислят!Днес е ден за размисълНаздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Да мисли който може!
                          Аз понеже не мога(или поне ми е много трудно)-отивам да закарам един курс фракция на един приятел, и после започвам да се занимавам с франко.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добрутро
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
                              Добра вечер!
                              Пък ние с Гриша имаме да черпим, кой за какво и дали - всеки си знае
                              Но поводът е факт - закръглихме 10 г. официален брак, без да броим преди това...
                              През какво минахме през това време и добро, и лошо пак всеки си знае сам за себе си.
                              Важното е да продължаваме, имаме цел и кауза, най-малкото двете ни прекрасни деца, е... и тук-таме разни кучета, дотук три на брой в годините.
                              Да сме живи и здрави и всичките ни приятели също!
                              Наздраве

П.П. Емотиконите се втрещиха и отказват да работят, защо ли?
                              Иве, Гриша ... да сте живи и здрави още много години! Радвайте се на двамата юнака ... и един на друг! .... и малко повечко кученца, бива ли така - само 3

Аз съм на работа, с хубаво кафе, ама не чак като на Колето
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Добро утро и от мен,отива да варя ракия...
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X