Сред тази мъжка компания ще се начери ли местенце за една дама?
И аз една вечер да седна рано като хората. От рози минавам на колие за една красива абитуриентка.
Сред тази мъжка компания ще се начери ли местенце за една дама?
И аз една вечер да седна рано като хората. От рози минавам на колие за една красива абитуриентка.
Наздраве... с пепси
Пепси....,ужас!Предпочитам...м...ммм,фанта.Нали не пия алкохол!Наздраве!
Венсеремос!
Тая вечер имам повод да почерпя, така че бара работи за моя сметка.
Всеки да си налива, каквото му душа сака, и колкото организма може да носи.
Купих една японска бъзикация - рано или късно всеки си купувал Тойота.. и напуснах редовете на Мерсоводите..
Интересно, че Бенца се продаваше от пет месеца силно неуспешно - в смисъл - никой не се обади, независимо от цената, и вчера стигнах до спектакъла - двама независими мераклии стигнаха до наддаване...
Баси - това не е нормално, аз реших проблема елементарно - по принципа на римското право - правото на първия е негово право.
Човека бръкна, извади парите, и пита - има ли проблем?
И аз като един скромен човек, рекох срамежливо "не", и тръгнахме към нотариуса.
Та - наливайте си смело, черпя с удоволствие за новата количка, и с една носталгична мъка - за бенца.
Честито, Вени! И за продажбата, и за покупката! РАВ-че ли взе? Щракни го, за да го полеем по снимки Много да те радва, работа да ти върши и само за консумативи да влиза в бокса!
А Бенца? Ееее, това е друга история, която съм сигурен, че не е завършила...
РАВ 4 - второ поколение, с разни пинизи, дето са направени да ме радват - екстри, един вид..
Още не съм си я покарал, да я видя как върви, че няма прегледи и ГО, ама утре скачам в боя с бюрокрацията и трябва да съм АЗ!
Че и снимки нямам да се похваля - днес валя кал от небето.
Коментар