Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Тва нещо няма убиване,без значение с кой двигател.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСтана бе , давайте ...чакате ме да си дойда от разходката с новата машина от Родопите [ATTACH=CONFIG]856244[/ATTACH]...наздраве ...чакате ме да си дойда от разходката с новата машина от Родопите [ATTACH=CONFIG]856244[/ATTACH]...наздраве 
 Наздраве! .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път. .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
- 

Добре дошъл градски ...наздравеПървоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеДобра вечер мили хора . Да ви рекна едно наздраве . Да ви рекна едно наздраве  На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Добре заварил градски...НаздравеПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДобре дошъл градски ...наздраве  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
 Коментар
- 

Здрасти Саше , по немско съм брат...Наздраве на теб и на целият барПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, дружина!
 Живко, де се изгуби, бе?
 Наздраве!  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
 Коментар
- 

При нас са само такива,най-дъртата на 7г. над 400000км. сменени: алтернатор,рейка и всички карета.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДедо Гошо , преди китайците пак карахме тойоти ...направихме им по 100 000 км . и после ги купиха горските . Още ги карат ...и изглеждат добре / а те не пазят / ...наздраве ...наздраве 
 Наздраве! .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път. .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
- 

Меха,де се губиш бе?Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеАйде наздраве и от мен. 
 На Трявна,ще ходиш ли?
 А,Наздраве! 
 И вземи смени тоз аватар,че който не те познава... .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път. .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
- 

Бреее жив да не бях....до сега си мислех че това е Мехата......Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение

И вземи смени тоз аватар,че който не те познава...  .....Или да спирам да пия ли....Няма ,ай наздраве .....Или да спирам да пия ли....Няма ,ай наздраве  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
 Коментар
- 

Миналата година на Лясковец,буташе един джип!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЧе тва си е Мехата, явно отдавна не си го виждал.

Наздраве! 
 После вечерта дойде при нас,бяхме с Кольо и Веси и пихме нещо.
 Ма тоз от аватара,много убав!
 Наздраве! 
 ПП Е добре де щом казвате че е Мехата,бил съм пиян!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 136 потребители онлайн. 0 потребители и 136 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар