Ето ме бе, кво ревеш?..
Допреди малко човърках Франко-слагам му хидравлика, че без нея е мъка неземна по траяли. Утре при стругарите-да ми направят един маркуч за високото налягане с подходящите накрайници, малко бой по хебела от старата кутия, че преди време се мъчих да го избивам, ама не успях, но утре няма как да не го избия, че няма друг.
И ако времето е с мен-вечерта Франко трябва да е с хидравличен волан.
Бирка с филенце, наздраве.
Я пий една ракия,бирата после.
Наздраве!
пп.И Мехата въобще не го отрази,щот аз рева!
Последно редактирано от georgipetkov64; 23-02-16, 20:13.
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Кво да го отразявам рязания, той по принцип е неотразим...
Ма предстои да ходя в Кубрат да нося един кардан за балансиране, та да го видя как ще се представи. Предния път беше долу-горе добре, ама има какво да се желае още.
Като ходих предния път да нося кардан за балансиране, той ме води при майсторите, и им вика, да гледат да направят кардана до обяд, че ако остана-щяло да му излезе много скъпо...
А не му идва на ума, че те хората може и да направят кардана до обяд, ама аз мога да остана и за вечеря...
Кво да го отразявам рязания, той по принцип е неотразим...
Ма предстои да ходя в Кубрат да нося един кардан за балансиране, та да го видя как ще се представи. Предния път беше долу-горе добре, ама има какво да се желае още.
Като ходих предния път да нося кардан за балансиране, той ме води при майсторите, и им вика, да гледат да направят кардана до обяд, че ако остана-щяло да му излезе много скъпо...
А не му идва на ума, че те хората може и да направят кардана до обяд, ама аз мога да остана и за вечеря...
Айде наздраве.
Ама не остана....
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Като свалим кардана от мерцедесчето-ще дойда с преспиване.
ама искам и някоя кубратчанка за вечерта, и да не е на повече от 25... И да не е от маалата...
Като свалим кардана от мерцедесчето-ще дойда с преспиване.
ама искам и някоя кубратчанка за вечерта, и да не е на повече от 25... И да не е от маалата...
Наздраве турчин такъв рязан.
Аз няма да кажа на Весито
Добра ви вечер! Ух, не въй срам бре
Ами Кольо искай си 25 годишна, аз съм само на една и съм още непълнолетна, малолетна и т.н., та мое те осъдят и за ...
Добра ви вечер! Ух, не въй срам бре
Ами Кольо искай си 25 годишна, аз съм само на една и съм още непълнолетна, малолетна и т.н., та мое те осъдят и за ...
Наздраве ви!
Опаляяяяя аз съм невинен .наздраве Веси.
Коментар