Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Добро утро с кафе , и днес умната че е разпети петък. Malkiya Rumba какво направи бе малък , сподели.....
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Абе, Гена, кви бири по Петрохан?

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      ............

Бирба за живот.

The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добро утро! Гледам и Малкия Румба изтрещел. Дано до обяд преведе какво е имал предвид.
        Къдрав, не си човек, да знайш! Ягнищата си останаха две. Не можах да ги намаля. Едва ли ще остане нещо, ама ако се наложи да го държа у фризера, ще ти пращам сметките за ток....
        Ай наздраве!
        Ми прати агъните насам бре. Ко се праш на стиснат.
        Па като гледам малкия адаш е карал уаз-а на Ясен или Стефан
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Да почерпя и аз за празника на сестра ми, която е толкова далече... !

... това е почерпка за ЛЮБИМИ и СПЕЦИАЛНИ хора, надявам се да ви хареса...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:torta_0305.jpeg
Прегледи:1
Размер:12.4 КБ
ID:5477959Натиснете снимката за да я уголемите

Име:martini.jpeg
Размер:8.7 КБ
ID:5477961
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sladki.jpeg
Размер:10.3 КБ
ID:5477963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jack.jpeg
Размер:13.3 КБ
ID:5477962

... на нея пожелавам да е здрава, много светлина, любов и хармония в нея и около нея

п.с. съжалявам ако съм обидила някой, било е неволно, надявам се да не ми се сърди!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Остаряваш, Багер! Три дни без реакция, а го видях, но нарочно не го редактирах...
            Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Ми прати агъните насам бре. Ко се праш на стиснат.
            Па като гледам малкия адаш е карал уаз-а на Ясен или Стефан
            Деде Попе, още не си изял ланшния агън, дет ти го пратих.
            Първоначално публикуван от TEXT Преглед на мнение
            Да почерпя и аз за празника на сестра ми, която е толкова далече... !

... това е почерпка за ЛЮБИМИ и СПЕЦИАЛНИ хора, надявам се да ви хареса...

[A

... на нея пожелавам да е здрава, много светлина, любов и хармония в нея и около нея

п.с. съжалявам ако съм обидила някой, било е неволно, надявам се да не ми се сърди!!!
            Да е жива и здрава сестра ти, Тексти! Не се впрягай. Тука всички са с дълбоко обиждало.

П.П. Кажи някакво име, за да се обръщаме към тебе, дори и да не е истинско, че с тоя Текст някак...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Остаряваш, Багер! Три дни без реакция, а го видях, но нарочно не го редактирах...
              .....
              Днес за сефте посетих темата с расотките. Иначе веднага те отразих.

Наздраве, рано ли е за биричка, че нещо ми е вчерашно едно такова...

Коментар

10 ч. мина , време е за бира ....наздраве..

Коментар

Е тва е, наздраве тогава.

Хванах се да правя основно разчистване и подреждане на дрешника. Засега само дрехи и обувки. Никакви бутилки....

Коментар

То ако от всеки дрешник излизаха бутилки и аз щях да подреждам.......

Коментар

Виве, той наш Генчо са е ошашавил от борбата с тъщата- да я забрави по пъто.

Е тва е, наздраве тогава.

Хванах се да правя основно разчистване и подреждане на дрешника. Засега само дрехи и обувки. Никакви бутилки....
                      За бутилките- консултация с един друг плешив, пардон висок и къдрав (ама в минало време) . Той, както е добре известно, знае всички тънкости по изнамирането на бутилки в секакви гардероби.
                      А може и да не си ровила достатъчно дълбоко- я провери стария гардероб в гаража!
                      Малко е раншко още за забирване, та назкайве.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                        Виве, той наш Генчо са е ошашавил от борбата с тъщата- да я забрави по пъто.
                        ....
                        Той наш Генчо една тъща не може да загуби, чак се чудя как е успял да загуби девствеността си, ако изобщо я е загубил. Загубена ра'ота.

Наздраве!

п.п. Дали не се получи малко тавталогия??

Коментар

Ма той чи и загубен, загубен си е- на секоя сБирка се се губи некъде, ама ти не се ли сети в кой гардероб си си загубила бутилка?
                          Назкайве!

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            ... ама ти не се ли сети в кой гардероб си си загубила бутилка?
                            ...
                            M, то трябва да си загубил преди това бутилка, за да я намериш ли?

Коментар

Може да си я скрил от себе си...
                              Ати търси,търси...
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Аха, според някой непотвърдени сведения било същото, като с банката- за да теглиш пари- требвало да си внесъл.
                                Има едно изключение- можеш да намериш бутилка, загубена от някой друг.
                                Аз тъй преди 2-3 години открих една, загубена от дядо ми, и то пълна с сливовица от 60-те години.
                                Ама туй, на старите бутилки много млогу бръже им изветря съдържимото- не знам що тъй?
                                Назкайве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 80 потребители онлайн. 0 потребители и 80 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X