Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

И аз си побуксувах прилично преди малко, а и вчера и днес през деня. Сега чакам да ми свърши газта да видя ще стигна ли 30 на 100. АТ-та са доста зле на сняг, няма спиране и на задно за проба и забавление няма вкарване в пътя. Киата иначе няма спирка и на дълбок сняг или лед на баир тръгва и върви почти безгрижно. Като гледам и колите си се движат доста добре стига да имат гуми, преди малко бяхме с едно БМВ 5-ца и много ме изненада, очаквах да е много зле, а си вървеше съвсем прилично. Сега съм си сипал едно виски за стопляне и гледам дартс по евроспорта. Наздраве!
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Прехвърча сняг, хубав студ, печката бумти, на масата вино и пържола, в нета приятни хора, какво повече му трябва на човек?..
      Една сбирка!

Наздраве!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
        Като гледам и колите си се движат доста добре стига да имат гуми, преди малко бяхме с едно БМВ 5-ца и много ме изненада, очаквах да е много зле, а си вървеше съвсем прилично.Наздраве!
        А вие БМВ-тата ги нямате за автомобили през зимата!Вчера с едно такова 525D с прилични зимни гуми средна хубост(ласа които бяха нови преди 5-6х км),преджапах Пловдив-Силистра за около пет часа.По магистралата поддържах около 120км/ч,(щото беше почистена до асфалт Тракията)гледаха ме като полезно изкопаемо а имаше доста нахвърляни из канавките с ултра супер-дупер гуми и джипки включително.Бавареца зимата е чук с гуми и подходящо задволанно устройство,другото са митове и легенди.

Наздраве!
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
          Една сбирка!

Наздраве!
          Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
          Кога,кога!?
          Наздраве!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Мирко , аз щом запаля скарата на двора и се събират ...без сбирка ...тая вечер бяха само четирима ...наздраве
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Мирко , аз щом запаля скарата на двора и се събират ...без сбирка ...тая вечер бяха само четирима ...наздраве
              Аз искам да се съберем всички от бара.

Наздраве!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Наздраве!
                Трудна работа , но дано успееш ...наздраве

Коментар

Наздраве!
                  Мен ме брой за двама,ама трудна работа да се сберем всички!Пък ако вземе да се случи,ще е уникално...

Наздраве!

Коментар

Няма да стане.
                    Аз колко ви молих преди две-три години, да си уговорим дата която е що-годе удобна на всички, да е достатъчно далеч във времето, за да може всеки да си я зачеркне в календара за други събития, ако трябва и неплатен отпуск да си пусне...
                    Ама нищо не стана. Винаги ще има хора за които сбирките са празно нещо, и намират нещо по-важно за правене във въпросния ден.

Та ще си правим сбирки, ама те пак ще са в познатия вече състав.

Наздраве на всички.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве!

Коментар

Да допиваме водкена и да легаме
                        Наздраве
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          ,Та ще си правим сбирки, ама те пак ще са в познатия вече състав.
                          Нали има събор?! И то всяка година! Има и маса "Бар наздраве". Какво му трябва повече на човек?!

Абе, наздраве!

И пак авто спортът - последната дупка на кавала! Сега вместо Дакар, гледаме дартс. Това па ако е спорт!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Нали има събор?! И то всяка година! Има и маса "Бар наздраве". Какво му трябва повече на човек?!

Абе, наздраве!

И пак авто спортът - последната дупка на кавала! Сега вместо Дакар, гледаме дартс. Това па ако е спорт!
                            Да, ама онея дето пият бира в залата и викат - явно са им по-важни на евроспорт!
                            От година на година започнаха по-вяло да отразяват автомобилния спорт!
                            Преди даваха и Траяла за камиони, дърпането с трактори, DTM, Formula 2, и много други!
                            И това не е само по евроспорт, всички телевизии вяло отразяват автомобилния спорт!
                            Кефя се единствено на RTL какво отразяване правят на Формула 1!
                            Наздраве!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Добро утро !

Коментар

Добро утро!
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X