Ех таз Пейна, язък че нема да я видя, но бебетата с бронхид, на антибиотици че заразиха и бабет...
Коко, ти и ребра ли имаш бре, че и са чупливи ми смени ги с някои силиконови били на мода....
пък се обеди да пием по едно АСС, аз черпя.
Каке, аз основно съм на аналгетици-туй темпалгин, седалгин, аналгин, паратрамол- в промишлени количества, че 'ногу болят пусти ребри.А АСС-то, бъзовината, медеца и мукосолвана са да не кашлюкам, че тогиз боли най много.
Като капак си замезвам с фраксипарин на инджекций, да не повторя тромбоемболията от миналата година.
Та нека ми е зле с таквиз коктейлчета, ръ'иш...
Наздраве ви.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коле, ако щеш вярвай, ама сега, като се закашлям и болката ме дръпне, та клекна чак, кефа после е като след цяло е...., тъй де-вие си знаете какво.
Назчай.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коле, ако щеш вярвай, ама сега, като се закашлям и болката ме дръпне, та клекна чак, кефа после е като след цяло е...., тъй де-вие си знаете какво.
Назчай.
Коко, явно си я загазил яко, ма ти си пешкин българин и знам че няма къде да одиш ша са справиш, само се чудя хапчетата като ги пиеш по цвят ли ги подреждаш или гледаш да ти ходят на тениските? То туй кат одрътеем и няма секс, (и както казва Кольо, не действаме значи) таквизи простотии ни идват у главата.
А Назвода !
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Тези Сашовците, нещо ми се губят. Единия мое да е легнал под канелката на бурето с рикия, а другия мое и да се оженил
Наздраве
Е отче , де да беше под канелката ...а то под ножа ...наложи се малко планов " ремонт " ..та затова съм пропуснал няколко наздравици . ...наздраве със ...супичка
Коментар