Магистратура карам задочно ЕЕЕО, ама баш сега куцат нещата с отпуската и е малко кофти. Кольо аз съм смотан , ама едната колежка ми се осмихва нещо и е симпатяга... а другата е виетнамка и почти не говори български. Тъпото е, че за 2 дни в университета уча само глупости, а се надявах да са съществени полезни неща. Малко е кофти от 8 до 18 в университета, а като не съм университета съм на работс, но ще изкарам 2 седмици. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Електроенергетика и електрообзавеждане, предвид, че съм се занимавал не малко с това се надявах да запълня пропуски ама май няма да стане. Аз съм се реализирал вече като инженер, но съм учил Електраника а съм се занимавал само с електротехника и ЕЕЕО и за това ми трябва магистратурата. Наздраве и лека нощ!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Морски, ти като не знаеш, що си мислиш, че и другите са като теб?
Мислех да не ти отговарям, ама напоследък хората с малко знания и с големи претенции ми идват в повече, та не се въздържах.
Аз претенции нямам,към никой и за нищо.Ма с тази голяма уста съм сигурен,че си патил не веднъж заради нея!Сега си го премести в другия крачол и не ме мисли!
Аз претенции нямам,към никой и за нищо.Ма с тази голяма уста съм сигурен,че си патил не веднъж заради нея!Сега си го премести в другия крачол и не ме мисли!
Наздраве!
Ааа, аз не съм го вадил от крачола... А с устата си съм си патил, и то много, но това ми е от характера, който добър или лош си го нося.
Па остана и да те мисля, дърто магаре, с две деца и хубава жена, кво му трябва на човек...
Коментар