Първо я извади и после изплува, или от самото начало си "беше риба"?
Наздраве!
Не опитах да я спася на два пъти, беше тръгнала да си хвърля хайвера, но гларусите на третото спасение решиха че е тяхна..... аз пък реших може и да е моя.....сега имам и хайвер и прясна рибка
Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Не опитах да я спася на два пъти, беше тръгнала да си хвърля хайвера, но гларусите на третото спасение решиха че е тяхна..... аз пък реших може и да е моя.....сега имам и хайвер и прясна рибка
Наздраве!
Е, а можеше да се похвалиш и с прясен гларус на скарата...
Браво, Доби!
Е, а можеше да се похвалиш и с прясен гларус на скарата...
Браво, Доби!
Те гларусите целогодишно са готови да ти откраднат нещо дори и от скарата, но незнам защо никой досега не ги е пробвал върху нея(даже и да е пробвано явно не стават).
Ако утре отново е слънчево отивам на риба, и този път ще гледам да е поне Мъжка
Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
А добра ви вечер и от мен, ще приседна кротко да пия една вода, че днес работата ми дойде много на железата. Па уж казват старите хора - луд умора немал.
Мога Румба могааааааааааааа - бех се повредила малко, ама вече съм наред.
Пък неможенето да пиша е от кеф Румба, добър рехабилитатор е Колето и се грижи най-чинно за раздвижването на железата. А за това кой кого ще повреди... на Колчо още го нема - той сигурно още неможе да пише.
Наздраве ви, но аз съм само на водичка, че нещо стомахът ми не ме слуша нещо.
Последно редактирано от vesikirova; 26-09-15, 23:23.
Коментар