Вече на бира, с някакъв шпек, дето си го взехме за да има какво да мезим с бирата като свършим "зоната на здрача", ама понеже карахме до сутринта-всичко така си остана, на Иракли пихме по една-две бири с кебапчета-почерпка от Милен Златев(страхотно момче, много ме кефи), и заспахме след изгрева.
Вече на бира, с някакъв шпек, дето си го взехме за да има какво да мезим с бирата като свършим "зоната на здрача", ама понеже карахме до сутринта-всичко така си остана, на Иракли пихме по една-две бири с кебапчета-почерпка от Милен Златев(страхотно момче, много ме кефи), и заспахме след изгрева.
Та наздраве де.
Требе да почерпиш ....най много снимки от състезанието има на ...Франко ...наздраве
Слънчоглед утре. Ако... Че вече ми писна да ме лъжат.
А с наградата на първо място ще си взма гуми. 33-ки. Вчера залитнах и по 35-ци, ама днес се озаптих и се спрях на по-малките, зер лакомо дупе-кръв сере...
Ще трябват и джанти, та май парите дотам, а си мислех и за един руски блокаж на задния диференциал, ама ще видим, може да се самофинансирам, ако има добър добив и добра цена.
Коментар