Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЧувала съм виц за родопски калмари, ама за скариди не съм. Я кажи?
Наздраве!...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеВ хърватска им викат лигни. Е тва са "Лигни на жару":
Тая празна чиния за какво я показваш?
Дай да я видим пълна, преди да се почне..
еле, гарнитурата, и сосчетата..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеОт какво е салатата? Че събирам рецепти.
Наздраве!
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКалмари по родопски, е оригиналната рецепта..!
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеВсеки понеделник при местните имами има пресни!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеВ хърватска им викат лигни.
Бат'Гошо да преведе какво означава "ланга" на български.
Наздраве, вече на ледена бирица и домашен чипс.
И малко кифте за разнообразие...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение.......... понеделник ....Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение... петък .......
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИнтересно, кой има по-пресни спомени.
Наздраве!!?Наблюдение имам от далеко,схемата я извършват в събота или неделя през деня,после банкет...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеДа казвам едно наздраве
Па утре сабале на пАт. Ще одим на БАнско да покараме ски...ако минеш транзит вече нема да ти викам наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИнтересно, кой има по-пресни спомени.
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЧак пък спомени!?Наблюдение имам от далеко,схемата я извършват в събота или неделя през деня,после банкет...
То и за хатим-а не знам, вече.
Ама то, няма и смисъл - празници да има.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСки на трева ...или на камене...ако минеш транзит вече нема да ти викам наздраве
Ае наздравеRAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар