Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Тука ли сте бре пиеници? Добре че не съм такъв. Наздраве за всеки случай, че да не ме овикате.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДобре че не съм такъв.
Ама що ли не ти вярваме не знам.
Наздраве на всички. Днес оголих стария двигател на Франко, трябва само да му развия тампоните, и да го махна от коша. Другия е ревизиран, със сменени каквито трябва части, и чака да бъде погребан с почести в коша на Франко.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Добра ви вечер, добри хора.
Днес имАх добър ден. Чукнах стинки, запознах се със Соти,
казаха че вала с колената на Сентасето е само за полиране,
и накрая прочетох неколко броя студено Пиринско дело, заедно със Стоенча,
в кварталната библиотека.
Сега дома четем Загорска заря.
ма много интересни весници има напоследък.
Наздраве.
ПП Не ми забележувайте първописа, щото е телефонен.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНаздраве Тарга , де се губиш
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТ'ва ние много добре го знаеме, хе хе хе хе... както пее Светльо хиподила...
Ама що ли не ти вярваме не знам.
Наздраве на всички. Днес оголих стария двигател на Франко, трябва само да му развия тампоните, и да го махна от коша. Другия е ревизиран, със сменени каквито трябва части, и чака да бъде погребан с почести в коша на Франко.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМного негодници, интриганти и търговци се навъдиха и трудно ги изтърпявам.
Матора го истръскай, вероятно сам ще падне.
А мотора и да го изтръскам-няма да падне-зер отдолу са моста с все щангите. Най-много някоя авточаст да падне-например половин биела. Единствения изход е нагоре.
Наздраве, вече на биричка от камерата.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар