Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Еееех Колчо, човек и с теб кат не мое се пошегува закъде сме тръгнале
    Ае наздраве на водкен и сладоледен
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Голямо честито Вив, жива здрава и обичана, и все така готина☆ ♥
      Ей Коле, не се твари нали знаеш че те Уважаваме леля...... и по ведро ухили се че иначе не си ти!!!
      Айде Наздраве!
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

То майтап, майтап, аз нося, и то много, ама постоянно да ми разправят, че сестрите ми( и тридесетте) били курви-малко множко идва.

КОЙ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ, И ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ЧЕРПИЛ?

Човек колкото и да носи-всичко си има граници. По това кой се усеща, че е прекрачил границата си личи... Всъщност нищо не личи, майната му, живей си живота и хич да не ти пука как се отнасяш към другите. Важното е на теб да ти е кеф...

Това последното не е адресирано към никого. Просто изразява моментното ми настроение. Моля да няма припознали се, респективно сърдити.
        Утре ще ми е минало, и пак няма да черпя...

наздраве на всички.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          КОЙ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ, И ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ЧЕРПИЛ?
          Е па аз!

Не се аби, оти че ти мине!
          Айде наздраве!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Убу де, да се перефразирам-който е бил на банкет с мен.

Последно наздраве, отивам да спя, че утре ме чака тежък ден.

Коментар

Наздраве с биричка за здравето на наборчето, и тук и там и навсякъде!
              Да е жива и здрава!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Иначе съм спазил всички агротехнически мероприятия, наторил съм достатъчно, ама номера на колата ми не започва с ТХ, та и добива ще е посредствен. Хората не харесват 600 кила от декар, а аз ако хвана 400 ще хвърлям шапка.
                Що се абиш, преди да си ожънал и да си видял какво показва кантара?
                Има много фактори които могат да ти съкратят добива, дори и да си дал най-доброто от себе си.

Но фактора с ТХ на колата не важи, трябва да е на людоеда и да не го свързваш с Техеран или Тексас, а с Тихич.
                На 400 кила добив хвърляш шапка, а ако изкараш 600 ще хвърлиш ли гащите, че да се наместя зад теб? У да са ева в мръсната уста.

Бъзик разбира се , но Коле имам едно Андалу- френски сорт пшеница.
                Взех го първо размножение с наборчето на пътната помощ.
                Ей това като го погледнеш на нищо не прилича, ниско и дребно в сравнение с Енолата до него, на една нива ги сях.
                Кофти хлебни показатели, но под 800 кила на декар не пада.
                Енолата държи 720 кила засега, но тя няма тая генетична заложба да пусне повече, все пак си е хлебна пшеница.

Доникъде съм с жътвата, повече от 120 декара на ден не мога да направя с 3 км в час, но бръсна доле на 4 пръста от земята, по рано от 12 на обяд няма влизане и към 8 вечерта овлажнява заради морския вятър, но най вече заради набора Балчишки, дето не спира да навлажнява чужденките по Северното Черноморие и като духне вятър ...... все в мойте ниви е мазгата

Наздраве с последна халба Стела и лека.
                Последно редактирано от тихич; 10-07-15, 00:39. Причина: Колето ме е черпал.Да е жив и здрав пак да почерпи.

Коментар

Поредна наливна биричка за наборчето, не можах да се напия вчера за нейно здраве, но защо не сега.
                  Наздраве за Вивето с поздрав Как можахте да не ми поздравите набора вчера, един не се сети да пусне поздрав от сърце. Ще ви запаля в палатките с наливна бира на събора.
                  Наздраве!
                  Последно редактирано от тихич; 10-07-15, 02:25.

Коментар

Добро утро!
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Добро утро ...и ЧРД на бат Гошо
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добрутро!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                          но под 800 кила на декар не пада.
                          Енолата държи 720 кила засега
                          Я си спомни как подскачаше като ти писах, че накрая ще имаш по-голям добив от мен...
                          Ама то в Добруджа, ако не вадиш такива добиви си за трепане.

Добро утро. На кафенце, после на работа, и ще чакам да се обадят, че комбайна е дошъл, и газ към село с камиончето.
                          Прогнозата е за литър-два дъжд, ма да видим. Снощи беше за 17 литра, сега за два, дано да се размине.
                          И като ожъна да си вали колкото иска.

Коментар

Добро утро и от мен!
                            Закусих като добро момиче и след малко отивам да заформя мускули около шарнирите

Кафенце ама след фитнеса!

Коментар

Добрутро!
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Хайде вече на кафенце! мммммммм

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 82 потребители онлайн. 0 потребители и 82 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X