Оооооооо биричка , о хевън.
Боче още съм навлечен с килта-полата та ако си мераклия да се сблъскаш с чудовището от Лохнес, ела да ви запозная.Избора на емотикон го оставам на тебе.
Кольо абе ти кво се спотайваш още и кога ще почерпиш за сеялката дето ти дадох,аз че пари от нея скоро няма да видя няма това е ясно ама едно черпане такава мъка ли е?
А за килта-шотландската носия с тартън Рамзи сърцето си давам заради уй Неси-Агнес бабата на Уенди.Лека и на женичката!
Наздраве с поливен хайнекен!
Кольо абе ти кво се спотайваш още и кога ще почерпиш за сеялката дето ти дадох,аз че пари от нея скоро няма да видя няма това е ясно ама едно черпане такава мъка ли е?
Как така се спотайвам бе, всяка вечер съм тук.
А за сеялката и пари ли ще искаш С едно черпене няма ли да мине?
Бъзикам се де, трябва да обсъдим цената, ама някой път на трезво.
Ама както си знаеш-и да стигнем до споразумение за цената-не чакай скоро да видиш пари.
Както в онзи виц:
-Какво ще направите, ако спечелите 2 000 000 от тотото?
-Ще си върна дълговете.
А останалите?
-Останалите ще чакат.
Все някога ще ти я платя де, не съм оставил неплатен борч. Освен към мащехата наречена държава.
Наздраве, и пореден поздрав, много ме кефят тези деца:
Коле и аз съм тръгнал от нищото и сърце не ми дава да ти искам като ти знам дереджето,ама една почерпка да се видим заради добрите очи все ще свърши работа.
Наздраве!
Ей Коле имам един компресор за Юмз като твоя чишит,да взема да ти го подаря и него, за къв чемер го пазех толкова години.
Само железа купувам - взех да се умарям от тая песен, ама пусто като трябват.
Боче още съм навлечен с килта-полата та ако си мераклия да се сблъскаш с чудовището от Лохнес, ела да ви запозная.Избора на емотикон го оставам на тебе.
Нали ти казах,че ще дойда когато тебе те нЕма!
Та кога ще си оправиш скайпа?
Ей Коле имам един компресор за Юмз като твоя чишит,да взема да ти го подаря и него, за къв чемер го пазех толкова години.
Ако е от този тип дето се слага на скоростната кутия-може.
Ако е компресор от ЗиЛ с монтажна плоча за задвижване от ремък-и аз имам такъв, отремонтиран, с все плочата и раздвижна шайба, ама пусти мукаетлък...
Не щеш ли да ми дойдете на гости с Вендито? Така ще успея да те почерпя както си знам, а и на село може да идем да ми видиш тревясалите ниви...
Нали ти казах,че ще дойда когато тебе те нЕма!
Та кога ще си оправиш скайпа?
Наздраве!
Браво на тебе!
Баси добрия приятел където е загрижен.
А нещо малко съвест или респект да те боцне, ......няма.
Боче боли ме патката братле,вчера заевах две бройки докато си купувах цигари и с продавачката три,евливи отвсякъде, ама аз съм верен.
Гъза да си скъсаш бройките ми, забрави да стигнеш.
Поливам с хайнекен и наздраве!
Коментар