Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз видех Гадев, ама гадевия не беше в кадър.
Наздраве!
Е е наздраве,аз си капнах ракийка!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеИ сега стАна с 25% по-глупав ли?
Гледай Балчишкия- на него и да му го тургаш и да му го вадиш- все еднакво си глупее.
Назкайве!
п.п То това да не е..........ЗЪБ, да му го тургаш и да го вадиш .0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз видех Гадев, ама гадевия не беше в кадър.
Наздраве!
Сеги Гадевица, като го подгони с неокастрената дреновица...
Мани, ма как га не я срам пред целата оПщественост да се изтъпани рошаФ и невчесан, въх, въх...
Назкайве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеЕ ти па- не виде ли, дека ровИ, ровИ у сечището, та му намерИ саде двете желъдчета, останалото се загубило у мъртвата горска постелка...
Мани, ма как га не я срам пред целата оПщественост да се изтъпани рошаФ и невчесан, въх, въх...
Назкайве!
Наздраве с биричка вече!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Наздраве!
щото тУЙ заслужават...
Така ме изрезаха, че нищо не остана...
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеЕ ти па- не виде ли, дека ровИ, ровИ у сечището, та му намерИ саде двете желъдчета, останалото се загубило у мъртвата горска постелка...
Назкайве!
ИзненадАха ме изотзадзе, да се ороших.. срам ма й, ма много носим на срам...
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеМамин Убавец е той,няма да го закачате!
Наздраве с биричка вече!
П.С., то не стана ясно от журналюстите, ама всъщност това беше дейност по проекта на Парка за премахване на нетипична растителност, че им го и залесих даже на бис... и че дървата (дет' кокошките им викаха "трупи") са платени, ма хората не можаха да си ги изкарат в калта и останаха за държавата.
Ма на кой му пука, че всичко е както трябва, важното е да се плюе....Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
А тъй, де, наздраве и те така...
П.С., то не стана ясно от журналюстите, ама всъщност това беше дейност по проекта на Парка за премахване на нетипична растителност, че им го и залесих даже на бис... и че дървата (дет' кокошките им викаха "трупи") са платени, ма хората не можаха да си ги изкарат в калта и останаха за държавата.
Ма на кой му пука, че всичко е както трябва, важното е да се плюе....
А е наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Бор в задния двор за тях...
Преди десетина години си играх си 5-6 години да им направя лесопарк.
15 дървесни вида. Сутрин залесявам, вечер ги вадят, да си турят в... двора.
Накрая направиха заменка и изсраха едно голямо ъъъ строителство; всичко се бетонира.
Бях се зарекъл да не правя нищо край морето, ма пусто ми се помолиха от парка колегите...
Не ми хрумна вчера, изненадаха ме, но вече и аз ще снимам клип с телефона и ще поствам, да се знае какво наистина съм говорил и какво наистина е направено..
Наздраве, местя си го в другия крачол.Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеБор в задния двор за тях...
Преди десетина години си играх си 5-6 години да им направя лесопарк.
15 дървесни вида. Сутрин залесявам, вечер ги вадят, да си турят в... двора.
Накрая направиха заменка и изсраха едно голямо ъъъ строителство; всичко се бетонира.
Бях се зарекъл да не правя нищо край морето, ма пусто ми се помолиха от парка колегите...
Не ми хрумна вчера, изненадаха ме, но вече и аз ще снимам клип с телефона и ще поствам, да се знае какво наистина съм говорил и какво наистина е направено..
Наздраве, местя си го в другия крачол.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнениеТо това да не е..........ЗЪБ, да му го тургаш и да го вадиш .
Наздраве на цялата банда.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар