Ставайтееее, делничен ден е, стига сте се излежавали.
Къв делничен ден в средата на уйкенда, баси.. А, добрутро на всички..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Е, Ачо, не се притеснявайте, на мен дофтора (бях някъде към първи клас) ми каза : "Кажи ААААА", клъцна я и ме прати да ям сладолед. Най-щастливия ден в живота ми!
Наздраве, още нема папу...
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Е, Ачо, не се притеснявайте, на мен дофтора (бях някъде към първи клас) ми каза : "Кажи ААААА", клъцна я и ме прати да ям сладолед. Най-щастливия ден в живота ми!
Наздраве, още нема папу...
Сигурно ще е с пълна упойка,те там ме е страх,но без да е тестват дали е алергична към упойка няма да дам да е пипнат,Аре наздраве!
п.п. Евгени, ако си обядвал вече, недей да минаваш по Самоковско шосе между Горубляне и Панчарево, както и по Околовръстното между разклона за Младост и с. Лозен до 18.00 часа.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Сигурно ще е с пълна упойка,те там ме е страх,но без да е тестват дали е алергична към упойка няма да дам да е пипнат,Аре наздраве!
На малките деца е с пълна упойка. И ние вадихме на малката, когато беше на около 2.6г. Не е толкова страшно. А след това си е направо рай. Даже бях писала тема някъде тук. Наздраве на започналите!
Имаме победител в играта "от кой мост падна бетоновоза". По тоя случай Вивето получава потупване по рамото и усмивка пред строя,
заедно с безплатно къпане в реката до моста
Да живей и наздраве.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар