Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНаздраве на математиката, и тихо щот Кольо смята. Коле видеото ме кефи много, а който иска да не гледа.
Бат'Гошо, щом на видео те кефи-значи на живо ще си пикнеш от кеф.
НА следващото състезание на което се засечем(и да съм с Франко разбира се) ми напомни да те повозя по някои екстремни места.
Само си носи ластички за гащите, защото излишния адреналин потича през крачолите.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... ... .
НА следващото състезание на което се засечем(и да съм с Франко разбира се) ми напомни да те повозя по някои екстремни места.
Само си носи ластички за гащите, защото излишния адреналин потича през крачолите.
... .. .. .
Нали знаеш приказката, че чужда булка .... кокали нема!
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Не се губя, ами излезе работа. Не знам дали защото Боко подкара икономиката или просто стана време за пролетно почистване.
Наздраве!
П.С. На кое състезание ще си с Франко?Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеКоле, мноо си отворен нещо!
Нали знаеш приказката, че чужда булка .... кокали нема!
НАздраве!
Ама това за чуждата "булка"(всъщност е вагина), че нямала кокали не разбрах в какъв контекст го казваш. Иначе е вярно де-няма кокали. То и собствена да е-пак няма...
В този аспект-да ви питам: Знаете ли кое е най-мекото място на жената?
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение.... ... ...
В този аспект-да ви питам: Знаете ли кое е най-мекото място на жената?
... ... .
НАздраве Коле!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Най-мекото място на жената е там където мъжът все си удря яйцата, но не може да ги счупи.
Сега... на коя жена къде е това място-тяхна си работа. На някои е точно брадичката, на други-двата пръста опикано месо...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар