Кифтаци с марули и без бира,че вчера щях да пукна,къв е тоя грип където ме перна!Почти 24ч. не станах от леглото!Лошо ми е,повръщам и всички кокали и мускули ме болят!Днес съм малко по-добре!
Ачо, лекувай се и оздравявай бързо. А още по-лесно ще е, ако се запишеш в Клубът Ми..!!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Между другото- Жени, май ще идвам към Варната след някой ден, тааа може да ме "отвлечете".
Ама ще се обадя 2-3 дни предварително.
А на отиване (или на връщане) задължително ще гледам да се отбия при Кольо скръндзата -да почерпи кафе у дедо Поп.
Ае.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Почивен ден за мене е сега.
Ах, хапва Ми се мусака.
Но, имам си шопска салата.
Ще пия с нея ...лимонаТа..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Между другото- Жени, май ще идвам към Варната след някой ден, тааа може да ме "отвлечете".
Ама ще се обадя 2-3 дни предварително.
А на отиване (или на връщане) задължително ще гледам да се отбия при Кольо скръндзата -да почерпи кафе у дедо Поп.
Ае.
Na men nyama li da se obadi6 bre? Kirilicata izezna.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Na men nyama li da se obadi6 bre? Kirilicata izezna.
}a, ]a. т.е ща, ща, ама ща ви звънна на сичките- Таргов, Женя-Косьо, кака Доби, горски и разни плешиви секретарки, пък вий се уговаряйте, как и къде ще ме отвличате. Мисля си дека така йе най честно, нали?
Назкайве още малко...
М, да. Как да пропусне да дегустирате съдържанието на гардероба.
Наздраве, на биричка. Много съм доволна днес. Обзаведох се с правилно въже, още по-правилни шегели и съвсем правилни накладки. Сега остава да ги сменя, щото "камертоните" продължават да свирят, явно факта, че има нови накладки в багажника не стига...
The Flat Earth Society has members all around the globe.
М, да. Как да пропусне да дегустирате съдържанието на гардероба.
Наздраве, на биричка. Много съм доволна днес. Обзаведох се с правилно въже, още по-правилни шегели и съвсем правилни накладки. Сега остава да ги сменя, щото "камертоните" продължават да свирят, явно факта, че има нови накладки в багажника не стига...
Ми то, тея новите жиБки, ич не разбират от дума, начи!
Купиш им съединител, накладки, боя и прочие, а те не земнат да си ги турнат самички, ами искат ти да им га туриш....
Не стига, че га водиш на расотки, нахта и олиу им сипваш, ам никаква благодарност от тяхна страна...
Назкайве.
Пълен хаос. Минах го на преглед, платих му гражданска, данък и т.н., а той иска и нови накладки. Е не може така. Да си направи организация кое, кога, как, защо и да представи бюджета за одобрение.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар