Миро, ти ще имаш сериозен грях на онзи свят...
55 литра, и да си стоят самички в бурето?..
Да взема да ти дойда на гости ли?
Айде наздраве, ама нещо се развълнувах...
Пръво на пръво, туй буре е мухлясало и требе да се опразни от към съдържание!
Второ на второ, ако си го забравил, може некой друг да го е намерил- я сина, я жената...
И трето на трето (и най важно)- от опит казвам, че туй нящо-буретата са гадна работа.
Ако не ги наглеждаш постоянно и не проверяваш съдържимото им, те скришом си попийват самосиндикално.
Та от 55-те кила на Бочката я са останали пеесе, я не- по-скоро клонят към 45-47.
Ама пък са едни таквиз-точат се като олио.
А Сончето от таквоз меко и подгизнало дръво какви рязби ще изкара- не знам.
Аз да се включа в "бурената" тема, щото нали "не питай старило, а патило".
Пръво на пръво, туй буре е мухлясало и требе да се опразни от към съдържание!
Второ на второ, ако си го забравил, може некой друг да го е намерил- я сина, я жената...
И трето на трето (и най важно)- от опит казвам, че туй нящо-буретата са гадна работа.
Ако не ги наглеждаш постоянно и не проверяваш съдържимото им, те скришом си попийват самосиндикално.
Та от 55-те кила на Бочката я са останали пеесе, я не- по-скоро клонят към 45-47.
Ама пък са едни таквиз-точат се като олио.
А Сончето от таквоз меко и подгизнало дръво какви рязби ще изкара- не знам.
П.П.
Коле, сигурно му е свършило "онова" кайве на Колето, та затуй...
Назкайве!
Дедо, и аз се чудя - леви ли ще са, десни ли ще са?
Ха, здравейте и от мен!
Снощи имаше проблеми с тока и нета изчезна яко дим и ни се сърди и днес - ама добре, че моята дамска чанта е вълшебна и всичко има се намери и флашка с нет.
3 в 1 с пепси!
Неподатлива е охраната. Направо джилезна. Наздраве!
Виве за неподатлива си ти, за джелезната аз ще ударя едно рамо - преди няколко дни разпищях алармата на Лидъл, и ме тарашиха като върл крадец, докато се сетя да кажа че имам джелезо у мен.
Коментар