Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Добре.
    Наздраве и лека от мен!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И на мен ми се прищяха тия екстри! Запазвам по една за четирте гуми и една по-рошава за ауспуха.
      Айде наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добро утро !
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добро.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добро утро! Много лаконичен стана бре, адаш!
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Добрутро!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добрутро!
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

ДобАр ви ден.

Аз да се включа в "бурената" тема, щото нали "не питай старило, а патило".
                  Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                  Сега се сетих,че 55 л. буре съм го напълнил с рИкия и не съм го поглеждал!

Наздраве!
                  Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                  И си мълчиш?
                  Я бягай бързо да провериш,дали не се е изпарила,или изветряла...
                  Наздраве.
                  Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Миро, ти ще имаш сериозен грях на онзи свят...
                  55 литра, и да си стоят самички в бурето?..
                  Да взема да ти дойда на гости ли?

Айде наздраве, ама нещо се развълнувах...
                  Пръво на пръво, туй буре е мухлясало и требе да се опразни от към съдържание!
                  Второ на второ, ако си го забравил, може некой друг да го е намерил- я сина, я жената...
                  И трето на трето (и най важно)- от опит казвам, че туй нящо-буретата са гадна работа.
                  Ако не ги наглеждаш постоянно и не проверяваш съдържимото им, те скришом си попийват самосиндикално.
                  Та от 55-те кила на Бочката я са останали пеесе, я не- по-скоро клонят към 45-47.
                  Ама пък са едни таквиз-точат се като олио.

А Сончето от таквоз меко и подгизнало дръво какви рязби ще изкара- не знам.

П.П.
                  Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Добро.
                  Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Добро утро! Много лаконичен стана бре, адаш!
                  Коле, сигурно му е свършило "онова" кайве на Колето, та затуй...

Назкайве!
                  Последно редактирано от dedoKoko; 31-03-15, 09:37.
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                    ДобАр ви ден.

Аз да се включа в "бурената" тема, щото нали "не питай старило, а патило".

Пръво на пръво, туй буре е мухлясало и требе да се опразни от към съдържание!
                    Второ на второ, ако си го забравил, може некой друг да го е намерил- я сина, я жената...
                    И трето на трето (и най важно)- от опит казвам, че туй нящо-буретата са гадна работа.
                    Ако не ги наглеждаш постоянно и не проверяваш съдържимото им, те скришом си попийват самосиндикално.
                    Та от 55-те кила на Бочката я са останали пеесе, я не- по-скоро клонят към 45-47.
                    Ама пък са едни таквиз-точат се като олио.

А Сончето от таквоз меко и подгизнало дръво какви рязби ще изкара- не знам.

П.П.

Коле, сигурно му е свършило "онова" кайве на Колето, та затуй...

Назкайве!
                    Дедо, и аз се чудя - леви ли ще са, десни ли ще са?

Наздраве!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                      Дедо, и аз се чудя - леви ли ще са, десни ли ще са?

Наздраве!
                      На зиг-заг най-вероятно, под влиянието на течноста у дръвото...
                      Назкайве -африканско синьо частно кайве на Тчибо.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ха, здравейте и от мен!
                        Снощи имаше проблеми с тока и нета изчезна яко дим и ни се сърди и днес - ама добре, че моята дамска чанта е вълшебна и всичко има се намери и флашка с нет.
                        3 в 1 с пепси!

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                        Неподатлива е охраната. Направо джилезна. Наздраве!
                        Виве за неподатлива си ти, за джелезната аз ще ударя едно рамо - преди няколко дни разпищях алармата на Лидъл, и ме тарашиха като върл крадец, докато се сетя да кажа че имам джелезо у мен.

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                        То пепсито мой секи да го пази, важно е бурето. Наздраве.
                        А не секи, щот при мен нема да е на сигурно място, а и като знаеш че мезя виното с зелена салата, не се знае кво ще му се случи на пепсито!

Коментар

Обедна бирка.
                          Наздраве!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, бирка нямаше как,ама за десерт хапнах една голяма паста и сега блаженно пръхтя.
                            0884 987 137
                            В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Хм .... не пиете ..... занимавате се със Сонината .... резба
                              Наздраве, на който може .... ... да си пие биричка на обед!
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Офф, аз вече ми иде да джасна едно уиски, мъ... нема.

Та на мурсалски чай.

Наздраве!
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X