Наздраве с поздрав и малко биричка ,че си я наливам нон стоп от обяд, а утре трябва да съм в 9 да ми вадят канапите- дето ги накъсах само от смях, докато гледах Бавачка-препоръчвам ви го.
Поздрава е каквото въртях днес с бирата, спомен от банда която слушахме на касетка в казармата през 91-ва ,тепърва тръгваше наред с Стоун Темпъл Пайлътс и Темпъл ъф дъ дог, все темпЪлиери.
Сиатълска му дивотия.
Любимото ми парче на Пърл ДжАм, с което пак се повтарям.
Ей то и за хоспис ставал тоя бар....аз и да съм болна май няма да се намери мераклия ма лекува....туй и термометър да ми услужи някой.
Затуй трябва си поръчам ракии....че свърши и няма....тая вечер на малко червано винце...
Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
И аз се устисках до този час.
С онова пишлеме нямаше проблеми, беше там, пълна кола с хора, ама така и не излязоха.
Ама няма разминаване-ще яде една гора бой, и ще купува нови гуми на полото. Въпрос на 2-3 дни.
Последно наздраве, аз ви оставям, че утре пак в канала.
Ах бирено братле, само като те видя и ми идва мерак за глътка бира.
Слизам за една малка наливна и се тръшкам, малеее що винаги ми се пие, когато не трябва да се пие?
Наздраве с лека Саше.
Много пъти така блуждаещ в късното набирен в бара съм се сещал за Тестамент и Алоун ин дъ дарк.
И все някаква друга музика ще изплува от спомени с хора и място.
Сега кичарата ми расте и искам да стигна малкия Муши, с тая разлика, че малкия синчага на Гриша е сладур който спокойно може да спечели всеки компетишън измежду връстниците си.
А чичо му Тихо първо място, с повече гарги изплашил от бостана.
Малките деца са бъдещето, нека растат по свободни от нас и с по добро детство от нашето.
И на всеки който ги има в семейството или извън да са му живи и здрави.
Ами, последна бира и наздраве за лека.
Коментар