Нцъ, оти тогиш ке стане месТнокопривено джелезна чорба.
Виж- ако толкози ти се Иде мИсо- направи си кхамбургер по баровски- вземаш една плескавица- по така голема (или меча стъпка), тургаш отдоле една пражола, и захлупваш отгоре с друга пражола и си таков.
Може и мусака (туй е баровото ястие, което не се споменава-само малко):
ред кифтета, ред кибапчИта, ред пражоли, отгоре поръсваш с нарязан полупресен суджук, заливаш с Яйца и запичаш на фурната.
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Само да ви напомня, че копривата изобщо не съдържа толкова желязо колкото си мислите. Всъщност е точно десет пъти по-малко отколкото разказва мита.
Защо така ли?
Просто при анализите на химичните елементи съдържащи се в копривата, някой лаборант е сгрешил елементарната аритметика, и е сбъркал мястото на десетичната запетая. И са се учудили колко много желязо съдържа копривата, и това се е разпространило, и е станало голям мит.
Да ви кажа едно бързо наздраве, че тази вечер Веси ще ми е на гости, ще води и малкия, та няма да ми остане време да ви викам наздраве.
Това беше за спанака бре, съвсем си изветрял. Копривата освен целулоза и зелена боя, не я знам кво има фътре. Ай наздраве на сичкото бар.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Имах предвид адаша и неговата ламба, че от октомври се каня да си сложа такава. А ти и сливовата вече 3-ти ден ми доставяте удоволствие. За това ще се стискам и на следващата среща ще донеса ракия от арония. Оказа се, че до като съм бил на ски в Дупница са ми я подарили. Та вижте там да си освободите няколко дни я за събора, я за някоя сбирка. Пък и Кольо черпи от онова кафе. Заслужава си.
Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Ще ти стигнат, ако минеш по царския път до пещера Маарата и обратно, всъщност и водопадите така се казват. За Зелената скала обаче няма.
Наздраве!
Тигре ще се помъчиш разбира се!
Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Имах предвид адаша и неговата ламба, че от октомври се каня да си сложа такава. А ти и сливовата вече 3-ти ден ми доставяте удоволствие. За това ще се стискам и на следващата среща ще донеса ракия от арония. Оказа се, че до като съм бил на ски в Дупница са ми я подарили. Та вижте там да си освободите няколко дни я за събора, я за някоя сбирка. Пък и Кольо черпи от онова кафе. Заслужава си.
Наздраве!
Адаш , Дидо хареса ламбата на джипа и сега ще слага такава ...но като си купи ...наздраве ви
Коментар