Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДа ти имам и смените, Ачо!
Форца Юве!
А, наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеМалко е гадно,ма не заради висенето и скуката!А че не мога да дръпна поне една бира,как се стои на сухо 24 часа,а?!
Наздраве!
Ама у тегаво време живееме.
Живи и здрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеП.п Май ще трябва да ходя в клубът МУ!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеТегаво е, Ачо.
Ама у тегаво време живееме.
Живи и здрави!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКоле , освен да ти дам от моята салата ...виртуално
А и даваш не салатка, а снимка. Докога да ви разправям очевидните истини.
Даване на ракии и мезета става наживо-по сбирките. Това със снимките си е просто слагане на снимки.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеП.п Май ще трябва да ходя в клубът МУ!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТова не си го и помисляй ...наздраве морски
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ да станеш от Левски. Демек - на кукуво лято, а то минА.
Наздраве!
Наздраве бара!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Не! Аз съм
Абе, да ви кажа как е "летоброене по Дидовски" - Пропускам два-три-пет събора и ей ме на четиресет.
А наздраве
п.п Не смея да опитам тигровицата...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар