Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    То май всички тук сме така.
    Пияндета демек.
    Утре ши паля двигателА на форд нисана, стискайте палци ремонта да е сполучлив.
    Но от сериозните пияндета,стискам палци за форд нисана утреНаздраве!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Хей, банда, НАЗДРАВЕ!
      ...Откога не съм влизала и не съм ви "виждала" - затъжих се!
      Я! Фани! Наздраве, Фани
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве на всички! Коле, стискам палци утре.
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Такааа...
          Изгонихме змиите и гущерите, прескочихме огъня няколко пъти и вдигнахме такава шумотевица в Бояна, че сигурно Вивето ни е чула... в Бистрица (Виви, бистричанка ли беше според последното райониране)
          После, понеже нямам функционираща кухня, заведох децата на рожден ден. Добре че има добри хора да ми нахранят домочадието
          А у нас, освен че в кухнята няма осветление, аспиратора има проблем, вратата към терасата не се затваря нормално, та трябва да я повдигам с подръчни материали (ответка, тесла, която Гриша междувременно е закарал нанякъде), прозореца в банята и той провиснал... Да изреждам ли още. Гриша да се засрами, че ще подуча Кольо пак да не му казва наздраве!

Наздраве, Бара!

Коментар

Ши стискаш я, като продаваш обикновени лагери... Ако продаваше и плъзгащи за колянов вал-щях да си купя от теб, и нямаше да се налага да стискаш каквото и да е.
            Освен по желание де. Едни други работи.

Наздраве на бара.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
              Гриша да се засрами, че ще подуча Кольо пак да не му казва наздраве!
              Ааа, не, аз във вашите семейни скандали не се бъркам. Стигат ми моите.
              От две години съм обещал на жената да сменя вратата на банята, и все не мога да заделя бюджет. Не е кой знае колко-200-300 лева, ама това си е един трип мастер, от българските. Още нямам във витарата, каква врата, какви чудеса. Докато не започне да се вижда през фазера-май няма да има смяна.

Наздраве на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                .........
                Докато не започне да се вижда през фазера-май няма да има смяна.

Наздраве на всички.
                И да духа оттам... през фазера имах предвид, уф друго исках да кажа - за течение ставаше дума, за въздушно течение... Оплетох се.
                Коле, и аз тА обичам!

Наздраве!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Коле, сложи алуминиева. Хем вечна, хем по-евтино.
                  Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Едно бързо - Наздраве от мен, чи съм по пликчита, до сега плувах в банята, търся водоустойчива навигация!
                    Наздраве!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                      Едно бързо - Наздраве от мен, чи съм по пликчита, до сега плувах в банята, търся водоустойчива навигация!
                      Наздраве!
                      А бре Адаш!
                      К'во търсиш у банята с ЖиПИЕса .. освен сапуня?

Айде наздраве!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Жипиес, сонар, лупа и екип от археолози може да помогнат. Зависи какво търси де.

Наздраве!
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          А бре Адаш!
                          К'во търсиш у банята с ЖиПИЕса .. освен сапуня?

Айде наздраве!
                          Не е сапуня, адаш! Като заплувах у тая баня, направих 7-8 дължини, че като се разгрях, и кат фанах по канала греба здраво, по едно време усещам, че ми свършва въздуха, викам си, ба ша изкоча малко да глътна въздух и продължавам, и изкочих, ама гледам не е банята, по едно време чувам нещо ми свири, некъф с един параход, искал да мине през Босфора, напрайх му място на човека да се провре и гледам на брега неква девойка, викам си "Ш'са приближа да я попитам къде съм" и като се приближих и кво да гледам, тя Фатма Гюл до нея наредени Ферхундето, татко Реза и за капак баба ти Джеврие. Разбрах къде съм и по най-бързия начин се гмурнах под вода и взех да греба два пъти по-силно, фана ме страх на не ме изненада някой сърцат манф от Анадола! Обаче с това силното гребане май съм се поулял малко, защото като изкочих за поредната глътка въздух и се озовах в Русия, сега ще ме питаш от къде разбрах, приближих се към брега да попитам къде съм и гледам всичките деца на възраст около две годинки приличат на мен! Потопих се обратно и си показах главата чак срещу Нос Калиакра, от там бавно трупешката и излязох на пристанището в Балчик. Как се прибрах гол до вилата няма да разправям!

Наздраве!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ти гледай да не го намериш...

Наздраве.

Коментар

Наздраве!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Жипиес, сонар, лупа и екип от археолози може да помогнат. Зависи какво търси де.

Наздраве!
                                Чети по-горе за какво ми е ЖиПиеСа!
                                Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X