Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Ей-и, тя половината Нова година мина, докато се дотъркалям до компютъра!

ЧНГ баровки и баровци! Наздраве!
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

По-здрав. Наздраве.
      Последно редактирано от targa; 01-01-15, 01:18.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        По-здрав.

Ако е от твоя ... може

НАздраве!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Някой да научи Тарга да качва клип. Ако не тая година, догодина.

Наздраве!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

За много години на всички баровци!

Наздраве!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Коментар

ЧНГ , наздраве
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Честит имен ден на Веси. Пак наздраве.

Коментар

Честита Нова Година братлета!
                    Ден белязан със заря и помпозност, а е всъщност ден като всеки.
                    Ден в който си пожелаваме здраве и надежда, пожелавам ги на всеки и повече на Веси.
                    Чакаме с булката да стане 12 в Шотландия за Хапи Хогменей, после за роднините от бащина линия в Австралия,сетне от майчина в Нова Зенландия и тъй докато закъснеем с Норвегия.
                    Бати интернационала ,всяка година по нова година.

Уенди реши да е дарк стрейнджър, Гриша звънна ,аз забравих,заключих, заприказвахме се ,моята блъска по вратата,отключих , после ме би по главата.....малеее мани мани,с тоя шемет като се чуем или отивам на концерт в София или сега тоя април в Ереван.
                    Наздраве братлета!Честита да е!
                    Последно редактирано от тихич; 01-01-15, 02:02.

Коментар

Гледам,само бирените магарета останахме на бара.
                      Честита Нова Година, приятели!
                      Здраве и живот да е!
                      Всичко останало се нарежда.
                      И малко късметец, ако рече Башицата.
                      Но най-вече, много човещина да има!
                      Да сте ми живи и здрави всички!
                      Обичам ви!
                      Наздраве!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Жив и здрав бъди бирено братле!
                        От късмет,бира и булки да не се отървеш,най вече от последното.
                        Пожелавам ти да си намериш половинка за всички дни .
                        Да бъде дружина!
                        Така казвахме като бяхме коледари и след като пожелаехме здраве и берекет за всеки дом от който излизахме.
                        Ах каква гордост беше да наметна на дядо ямурлука-чопкена като лапе, дето го влачех да съм с батковците и като ерген дето ми беше таман,мишките вече го изядоха,калпака накичен с гевреци е спомен .
                        Нямаше цигани из село като сега да ходят от къща на къща за пари ,тогава бяхме само българчета и вярвахме ,че го правим за берекет и здраве.
                        Е правехме и бели, кой откраднал някоя луканка и ни гонят из махалите или попа го мързи да стане да ни посрещне та се изсерем 20 коледара на портичката му от яд.
                        Лапешка работа, но всичко умря след нас, чопкени и калпаци.Сега всичко ,е показно, но го няма в всяко село.
                        Държава без традиция, за мен си отива на държава без история .....отивам за бира и наздраве....

Коментар

Честита Нова година на всички в бара!
                          Пожелавам ни всички ви много късмет във всичко, здраве за вас и близките ви, както и участие в нови и интересни събития, с които да се хвалите.
                          Наздраве.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добро утро
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

На бирено винце по грешка, долях от Колевото вино и бирата от Гришовата инсталация, сега стана каквато стана.
                              Дружески -виц-майтап:

Обаждам се на Колето, по време на Шуменското съзтезание.
                              Нашия е зает в гаража с Мехата.
                              Звъня и казвам-викам:Коле стана чудо.
                              Кво,какво стана крещи от Шумен.
                              Кво стана, абе виното стана.
                              Много секунди пауза и явно без да се замисли....
                              50 литра по Еконт

Че още ми е гузно по дяволите , обещах да му го закарам, след като го изпия в което няма нищо лошо ако спазя обещанието ,което няма смисъл да е обещание ако го спазя...докато му го закарам-разбира се.
                              Всъщност цялата идея или ситуация не съдейства за добро на никой или ако трябва да тръгнем в праволинеен смисъл утвърден наскоро, лесно ще разберем обратния замисъл, който ни праща отново в първичната директория -50 литра по Еконт - където вече няма вино.

Винаги ще те почерпя Коле,и ще ти помогна в земеделието,не купувай сеялка за пролетници,имаш камионче ела вземи и пробвай.
                              Изолирал съм й торовнасянето на едното колело за сметка на преплъзването с мерак за по точна сеитба.
                              Далеко си ми ,да ти навра тежка брана на слънчогледа и да ти я засея с активна брана ,евал съм им модерните сеялки, няма по точно от пневматичните ,няма такъв кеф от дружни изникнали семена и докато пръскаш,караш по магистрала заради активната,без грам да кривне-друсне.С икономия земеделие не става.Трябва да дадеш и колкото повече не мислиш за себе като егото си толкова повече просперираш.
                              Всяка година почти 90% от което изкарам го давам като инвестиция за нови машини ,технологии и тоя подход никога ме е предал освен тая-миналата година за апартамента на сестрата,сега щях да имам навигация на всички машини или грийнстар до 2 санта точност,без обичайното метър застъпване,спестено гориво и пари.
                              Трудно е да имаш на главата си пенсионери и да не им счупиш хатъра,мислел съм да зарежа всичко и да отида пак в Англия и да почна от нулата,ама се уморих, не съм на 30, пък и за какво съм се бъхтил тука за тоя дето клати поясите ли.
                              Наздраве с Кольово винце и Шуменско от инсталацията на Гриша.......пак там от където почнах...

Коментар

ЧНГ и добро утро ! При нас кукерите тръгнаха
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 185 потребители онлайн. 0 потребители и 185 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X