А! Гениално. Добре, че ме подсети. Или поне масажна маса и масажист в някоя стая.
Наздраве
Будала!!!
Във всякоя стая, и стаите да са много!!!
А наздраве..
Коле, след малко ще си събера думите, и ще ти се обадя. Ама синчето да не сваля гарда, и да гледа нещата от горе - от правилната страна!
Ще ти звънна след малко.
сипете си, пийте, и си говорете.
дори глупости да си говорите, пак е добре.
След като близу неуспешно се опитват да качат нов спътник на Марс, за да се радваме на нет, компанията адаш ме зарадва, че ми се изчерпал нета на максимална скорост и сега стана приключение да влезе човек в бара. Ш'си сипя още един ракий, че се ядосах.
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
След като близу неуспешно се опитват да качат нов спътник на Марс, за да се радваме на нет, компанията адаш ме зарадва, че ми се изчерпал нета на максимална скорост и сега стана приключение да влезе човек в бара. Ш'си сипя още един ракий, че се ядосах.
Здравейте и от мен!
А аз днес цял ден не си показах носа навън. Шетах в нас по подготовката на празникът - нанизвах пуканки, правих сурвакница на Боги, опаковах подарък за кръстниците и навих една тенджера със зелеви сърми.
Чак преди малко се добрах до компютъра и защо като правя всичко не се вижда ама като седна на компютъра всеки го забелязва!
А наздраве с червено винце!
Генчев, това и на бира трудно би се случило, ти какво разправяш бе?..
Или като ни гледаш си викаш-баси пиянките, чакай да ги излъжа нещо, та да видим дали са толкова пияни и да се вържат...
Да, бихме се вързали, ама не и когато става въпрос за ракия
Какво развеселяване бе, това да ти замръзне ракията е баси преживяването, чак и аз замръзнах...
Щото не можах да се накарам да вярвам, че ни пробваш...
Коментар