Здравейте и от мен!
Отдавна не съм влизала и немога да смогна да ви изчета.
Честита рожденичка на Вени, да ти е здрава и много радост да ви носи!
Жени, честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, обичана и обичаща, всичко останало се купува или прави!
Добре дошъл на Тишо!
Вени имам пълно доверие на Доц, Росманов, защото преди 15 години той ми е правил 6 операции като най-големите светила в цяла София не се наемаха да ме оперират.
Вярвам, че всичко ще мине добре, а благодарение на вас мили хора, че и ще мога да направя нужната ми операция.
И от мен.
Ще заваря казана за ракия, че протекъл, и после ще човъркам форд нисана. Имам нови палец и капачка, и се надявам след слагането им двигателя да се възпламени.
Добър ви ден!
На баница с боза.....класика.
и на хапчета за грип, купон с цялото домочадие плюс бебчовци, в четвъртък ги водихме на консултация и снощи бяхме вече готови.
Наз кайве хубаво.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Добър ви ден! Пропуснах сутрешното кафе, но за сметка на това се сдобих с по 10 литра бело и червено винце от македонския край - петричко. Ще има поне за първите празници. Наздраве с чашка от белото за проба ! О-о-о, направо еликсир !
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Сложих новите палец и капачка, но нов номер-стартера не ще да върти. Дръпнахме джипа с полото(Давид дърпа Голиат) и от втория опит запали. Работи си нормално, изфорсирва се както си трябва, абе всичко е супер. Скоро ще сваля и стартера за смяна на включвателя, ама нека малко да се освестя финансово, че състезанието ме дръпна назад, а и ремонта на сънито и той си иска парите, отделно застраховките и прегледите, абе страшна работа.
Ще взема да ги намаля малко тези коли...
Коментар