Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
    Той се прибра вкъщи в толкова лошо настроение, че жена му, като не беше сигурна какво ще поиска първо, легна гола в мусаката.
    Това е Гришата!

Наздраве да ва ева!
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
      Това е Гришата!
      ...
      Абе - не е. Щото Ивето го чака с меката връзка в една ръка, а с мусака - в другата.

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
        И за ноктите шкурка 100, 120 и после фино с 200 - 240. Кви отверки те гонят?

Наздраве!
        К'ва шкурка, ма?
        Отдавна има флексове, пък и ламелни дискове. Ще ти дам да пробваш, само обещай да не си пилиш ноктите на шмиргела, на който си точа ножовете за струга.
        Наздраве!
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тоз пък. С бензиновия трион е много по-удобно. Или на абрихта.

п.п. Особено за френски маникюр.

Наздраве!
          Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 16-12-14, 20:35. Причина: п.п.

Коментар

Особено за френски маникюр.

Наздраве!
            Това, пък какво ще рече?
            Ако е нещо, свързано с кола от въпросната страна си е дива перверзия.
            Наздраве!

Коментар

Никога не би ми хрумнало, да нося чорапогащник, дори живота на алтернатора да зависи от това.

Наздраве!
              На акумулатора, багер, на акумулатора! Пробвано е, става за малко и полечка! Свличал съм се от язовир Искър до нас с такова "приспособление"! Наздраве!
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Бе право отрязаните нокти - като на абрихта.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
                  Здравейте и от мен!
                  Бре, че студ - колата замръзнала и вратите като залепени що духане духахме с колежката докато ги отворим да не ви казвам!
                  Но вече на топло в нас мога да кажа - Наздраве с мавруд, че да се стопля!
                  Веси, веднага снимка на колежката в цял ръст ако може с по-оскъдно облекло, аз ще и обясня къде да духа, не по некви железа!

Наздраве!
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Що бе, Плмене?!
                    Едно време се избивахме за зелена стъклена бутилка.
                    Или аз не знам нещо...
                    Наздраве!Аз съм на "гришова" манджа.
                    Щото Дзилената бутилка,не предпазва от УВ лъчи и бирата вътре се вмирисва.Навремето имаше трайност 3 дена и след туй ставаше на парцали,за това се търсеше зелена бутилка, за да "видиш" кво става вътре.

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Пламене тая [ATTACH=CONFIG]762695[/ATTACH] не смърди , проверено ...наздраве с ракия
                    От ПВЦ-то,ако е Кю-пак(загорка използват такава)има УВ и не смърди,за тази не знам.Стъклените Дзилени си смърдят достатъчно,лятото не се траят,мога да позная през три маси,че някой си налива дзилена...
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Бе право отрязаните нокти - като на абрихта.

Наздраве!
                      Мое да ти отфърчи некой пръст,по-безопасно е на равен Бордюр,лъзгаш,лъзгаш,докът ти ареса...

Наздраве!
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Аз допреди малко слагах нова(чисто нова) газова бутилка на колата на лапето, че със старата не щат да го пускат на преглед.
                        И накрая-ядец, бутилката не ще да поема газ от колконката.
                        Ма ще я сборя, няма не искам.

Наздраве на бара. Бирица с някакво пушено.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

А аз до преди малко украсявах снощните меденки с роял айсинг и фондан!

Наздраве с бир, че се изморих!
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз допреди малко слагах нова(чисто нова) газова бутилка на колата на лапето, че със старата не щат да го пускат на преглед.
                            ...
                            В кви ли филми се вкарва човек, само и само да не си вземе дизел.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Наздраве на бара. Бирица с някакво пушено.
                              Не ти е крива бутилката, ами или не си сложил сондата както трябва и поплавъкът не е в правилна позиция, или има ядове с пълначката. Там има една съчма, която трябва да се търкала волно, когато няма налягане в пълнещата тръбичка. Зад нея има пружина, изкривена в единя си край - той трябва да е към тръбата а не към съчмата.
                              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                                Веси, веднага снимка на колежката в цял ръст ако може с по-оскъдно облекло, аз ще и обясня къде да духа, не по некви железа!

Наздраве!
                                Колежката Румба е 23 годишна, руса и прекрасна дама. Ама за оскъдното облекло студеничко ще и е
                                Ама и тя това съжаляваше, че хвърлила сума ти усилия напразно!
                                наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X