От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Ти не ставаш - трябва касиер-кантарджия - да може да тегли кинтите, натоварени в ТИР-а, на кантара, и при грешка над 5% да е готов да се лиши от едно.. един, абе.. да внимава в грамажа, един вид!!!
Работите са четири - последната е два пъти.!!!
Ама като се разрастне бузинеса, то може да се наблегне и на разрастването в дължина, ширина, дълбочина, и други дименсии..
Кольо, отсега те броя за подал молба - оператор на ръчна количка за изнасяне на трезорно-финансови отпадъци. Заплатата е съобразно моралните качества на кандитата - да не взима повече, отколко му позволява съвестта.
Всеки месец се полага нов, мноого голям кожен чувал, с прогресивно увеличаващ се размер - в съответсвие със съвестта..
ааа, ЕТ - аз съм инвалид, и не плащам данъци
Виве - никви секретарки - увеличават секрецията, и намаляват доверието в бизнеса!
Ей, заговорихме за пари, и ми грейна пред очите...
само дето ми свърши пиението, и май ще залязвам тая вечер.
наздраве
Първоначално публикуван от petroffbg
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от CarTest™
Преглед на мнение
Ама като се разрастне бузинеса, то може да се наблегне и на разрастването в дължина, ширина, дълбочина, и други дименсии..
Първоначално публикуван от коко келеша
Преглед на мнение
Всеки месец се полага нов, мноого голям кожен чувал, с прогресивно увеличаващ се размер - в съответсвие със съвестта..
ЕООД - приятелски съвет. Нали съм си счетоводителка по душа.
Виве - никви секретарки - увеличават секрецията, и намаляват доверието в бизнеса!
Ей, заговорихме за пари, и ми грейна пред очите...
само дето ми свърши пиението, и май ще залязвам тая вечер.
наздраве
Коментар