Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Гоблин, и мен ме е банвал....опитах да информирам приятел но погрешно пуснах друг линк....е мина, изкъпах се и айде
Криво ми е за Тишо, но затова са ни дадени зъбите, да си скриваме езика понякога....да е здрав ще мине.
Наздраве и лека вечер на всичкото бар!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеПа сИпи по един тогава! Наздраве !
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеВили,запази ми един за сабахлем,че нещо не върви със бирата сега,Наздраве!
Наздраве, Барът!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, пичове!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ Пи@ки.
Наздраве!...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Колее! "Изпотен аграр", катооо ... "да ги убие там"! Ма пак казвам. Тука е вид Кръчма! Кой за какво е санкциониран не е интересно. Мога да споделя, ама е супер тъпо. Така са преценили модераторите, така са го направили. Най-вероятно към днешна дата няма да има санкция (за себе-си говоря де).
..... с мъката живеем от люлката.
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеНали се разбрахме,че сте мъжки момичета,затова сте пичове...
..
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар